Re: Worms Armageddon PL/ENG Multiplayer
Anthrox wrote:Ok, możemy grać dalej
Się wie, ja nie miałem zamiaru przestać.
![Diabełek ]:->](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/diabelek.gif)
Anthrox wrote:Ok, możemy grać dalej
Hardy wrote:Co do TC Cup 2 to jest w fazie półfinałowej w której Antek zmierzy się z Sqwrl z Niemiec a ja z obecnym Mistrzem Dmitrym, obyśmy się spotkali w finale.
Hardy wrote:bo obraził się z powodu nie powiadomienia go o rozgrywaniu mojego meczu.
Anthrox wrote:Hardy wrote:bo obraził się z powodu nie powiadomienia go o rozgrywaniu mojego meczu.
Nie obraziłem się, a Ty się nie produkuj w publicznym temacie, bo ja po ostatnich aferkach zrezygnowałem, żeby znowu nie było afery jak obrazkiem, gdy mnie zablokowałeś, co naruszyło Twoją prywatność
Inna sprawa, że nieładnie zrobiłeś nie prosząc kumpli do obejrzenia rozgrywki.
Nie dziw się, że przegrałeś - nie miał Cię kto dopingować, z drugiej strony może i dobrze, bo teraz byś płakał, że Cię rozpraszaliśmy
Hardy wrote:No niestety, nie poradziłem sobie znów w półfinale ulegając 2:0 Championowi, mimo że rundy były dość wyrównane to niestety zaważyły moje 2 fatalne błedy.Pozostaje mi czekać na przeciwnika, nie wiem co będzie gdy przyjdzie mi się zmierzyć z Antkiem bo obraził się z powodu nie powiadomienia go o rozgrywaniu mojego meczu.
tauri5 wrote:Hardy wrote:No niestety, nie poradziłem sobie znów w półfinale ulegając 2:0 Championowi, mimo że rundy były dość wyrównane to niestety zaważyły moje 2 fatalne błedy.Pozostaje mi czekać na przeciwnika, nie wiem co będzie gdy przyjdzie mi się zmierzyć z Antkiem bo obraził się z powodu nie powiadomienia go o rozgrywaniu mojego meczu.
![]()
![]()
![]()
następnym razem pójdzie Ci lepiej