Re: Worms Armageddon PL/ENG Multiplayer
Mój nick to Jig-Saw
Jig-Saw wrote:WItam, są prowadzone aktualnie jakieś rozgrywki?Chętnie bym pograł, grę ogarniam.
Mój nick to Jig-Saw
esial wrote:Pacze a tu żadnego hejtu w temacie? Antek żadnych banów na forum za przegrane nie daje, czyżby wszyscy po wymiękali?
esial wrote:Pacze a tu żadnego hejtu w temacie? Antek żadnych banów na forum za przegrane nie daje, czyżby wszyscy po wymiękali?
Anthrox wrote:esial wrote:Pacze a tu żadnego hejtu w temacie? Antek żadnych banów na forum za przegrane nie daje, czyżby wszyscy po wymiękali?
Nigdy nikogo nie zbanowałem za przegrane - jedynie uprawnienia zdejmowałem, a to różnica.
Ogólnie teraz pretensje mógłbym mieć tylko do jednego gracza, co wszystkie swoje przegrane zwala na chujową grę i twierdzi, że już więcej w nią nie będzie grał - więc po co mam zaogniać publicznie sprawę?
Gra jest tak zrobiona, żeby przegrał.
Anthrox wrote:A skąd wiesz, że pisałem o Tobie?
Jakbym chciał ludziom powiedzieć, że chodzi o Ciebie, to bym stwierdził, że jak tylko przegrywasz to jak smarkacz wychodzisz psując innym grę.
Co, gwiazdą się czujesz, że wszędzie widzisz na siebie atak?
A WAgame bardzo chętnie obejrzymy - Bebok też chętnei wrzuci jak na TC CUP zebrałeś banany i x2 damage
Hardy wrote:TC CUP #5 zakończył się zwycięstwem Australijczyka pizzasheeta, srebro dla PeCeTfulla,brąz dla Dmitriego.
Teraz czas na Team TC Cup
Hardy wrote:https://www.sendspace.com/file/7cq8v4
Widać jednak jesteś [wymoderowano prywatną opinię Bobra na temat Anthroxa], powodzenia życzę wszystkim nieszczęśnikom którym przyjdzie zagrać z tą [wymoderowano prywatną opinię Bobra na temat Anthroxa] w cokolwiek. Ja już dziękuje