Polski

Worms Armageddon PL/ENG Multiplayer

Sorp stwierdził, że jest lepszy w jakąś grę, a Ty twierdzisz, że nie ma większego Asa niż Ty?
Skorzystajcie z "ustawki", aby poinformować o Waszej potyczce, a przy okazji zebrać publikę.
Pamiętajcie, że zakończone ustawki należy zamknąć / zgłosić moderatorowi.
Jig-Saw WItam, są prowadzone aktualnie jakieś rozgrywki?Chętnie bym pograł, grę ogarniam.
Mój nick to Jig-Saw
Page 14 of 16 16 https://forum.thecompany.pl/ustawka/worms-armageddon-multiplayer-t2248.html
2014-01-20T12:29:58+01:00

Re: Worms Armageddon PL/ENG Multiplayer

WItam, są prowadzone aktualnie jakieś rozgrywki?Chętnie bym pograł, grę ogarniam.
Mój nick to Jig-Saw

2014-01-20T13:05:02+01:00

Jig-Saw wrote:WItam, są prowadzone aktualnie jakieś rozgrywki?Chętnie bym pograł, grę ogarniam.
Mój nick to Jig-Saw

Obecnie kończy się TC Cup #4, natomiast zwykłe rozgrywki pewnie będą dziś wieczorem/nocą więc odezwij się na gg do mnie lub Antka. :)

2014-01-20T16:19:07+01:00

Czyli kliknij na słoneczko po prawej stronie :tuptup1:

2014-01-23T12:12:27+01:00

Pacze a tu żadnego hejtu w temacie? Antek żadnych banów na forum za przegrane nie daje, czyżby wszyscy po wymiękali? :hee:

2014-01-23T13:00:59+01:00

esial wrote:Pacze a tu żadnego hejtu w temacie? Antek żadnych banów na forum za przegrane nie daje, czyżby wszyscy po wymiękali? :hee:

Gramy dalej ;> Tak nudno bez hejtów? :haha:

2014-01-23T13:49:42+01:00

esial wrote:Pacze a tu żadnego hejtu w temacie? Antek żadnych banów na forum za przegrane nie daje, czyżby wszyscy po wymiękali? :hee:

Jajec brakuje chopie, jajec. Hejtu mamy aż za dużo. :haha:

2014-01-23T16:33:11+01:00

Nigdy nikogo nie zbanowałem za przegrane - jedynie uprawnienia zdejmowałem, a to różnica.

Ogólnie teraz pretensje mógłbym mieć tylko do jednego gracza, co wszystkie swoje przegrane zwala na chujową grę i twierdzi, że już więcej w nią nie będzie grał - więc po co mam zaogniać publicznie sprawę?
Gra jest tak zrobiona, żeby przegrał.

2014-01-23T16:34:55+01:00

Anthrox wrote:

Nigdy nikogo nie zbanowałem za przegrane - jedynie uprawnienia zdejmowałem, a to różnica.

Ogólnie teraz pretensje mógłbym mieć tylko do jednego gracza, co wszystkie swoje przegrane zwala na chujową grę i twierdzi, że już więcej w nią nie będzie grał - więc po co mam zaogniać publicznie sprawę?
Gra jest tak zrobiona, żeby przegrał.

Masz rację, na dowód tego mogę pokazać replaye z tych zjebanych gier, w każdym ważnym meczu dzieją się niestworzone cuda które normalnie się jakoś nie dzieją, jak ktoś chce poznać szczegóły podeślę replaye, a ty spierdalaj z tymi prowokacjami. ;]

2014-01-23T16:37:16+01:00

A skąd wiesz, że pisałem o Tobie?
Jakbym chciał ludziom powiedzieć, że chodzi o Ciebie, to bym stwierdził, że jak tylko przegrywasz to jak smarkacz wychodzisz psując innym grę.
Co, gwiazdą się czujesz, że wszędzie widzisz na siebie atak?

A WAgame bardzo chętnie obejrzymy - Bebok też chętnei wrzuci jak na TC CUP zebrałeś banany i x2 damage :)

2014-01-23T16:40:30+01:00

Anthrox wrote:A skąd wiesz, że pisałem o Tobie?
Jakbym chciał ludziom powiedzieć, że chodzi o Ciebie, to bym stwierdził, że jak tylko przegrywasz to jak smarkacz wychodzisz psując innym grę.
Co, gwiazdą się czujesz, że wszędzie widzisz na siebie atak?

A WAgame bardzo chętnie obejrzymy - Bebok też chętnei wrzuci jak na TC CUP zebrałeś banany i x2 damage :)

Nie moja wina że dał flagę za wcześnie, z tobą miałem podobnie i jakoś wygrałem. Bo nie zdarzały się cuda, sam wychodziłeś z gry nie raz więc nie pi***ol teraz farmazonów. Kończę te dyskusję.

2014-01-28T03:42:42+01:00

Masz rację, też wychodziłem, jak w mojej opinii uznawałem, że nie ma sensu dalsza gra, bo i tak mam przegrane.
Przykładowo jeden robak, nawet 100HP gdy inni mieli jeszcze po 4, 5.
Sam przecież jak miałeś taki układ, to albo dawałeś flagę, albo mówiłeś, że masz po rundzie.

Pamiętaj, że hostujący nie powinien po prostu wychodzić.
Masz słabe nerwy - poproś kogoś innego, żeby założył hosta.

-- 28 Sty 2014, 03:40 --

Image

Tak wygląda Anthrox, gdy dobiera się do kryjówki Bobra.

2014-01-28T08:04:16+01:00

:haha: :haha: :haha: :haha:

2014-02-12T03:32:13+01:00

TC CUP #5 się już rozgrywa!

2014-03-25T15:18:36+01:00

TC CUP #5 zakończył się zwycięstwem Australijczyka pizzasheeta, srebro dla PeCeTfulla,brąz dla Dmitriego.

Teraz czas na Team TC Cup :)

2014-05-05T22:47:22+01:00

Zapisy do Team TC Cup są otwarte. Kto chce - niech się zapisze :tuptup1:

2014-05-18T23:52:14+01:00

Team TC Cup niestety póki co nie wypali, a więc TC Cup 6 jest już rozpoczęty. Wyniki śledzić można tutaj:

http://www.tus-wa.com/cups/cup-664/#group3

2014-05-19T23:00:04+01:00

Moar!

2014-07-14T00:05:31+01:00

Jakże "zaskakujący" zwrot akcji znów nastąpił podczas kolejnej gry z szanownym adminem który tak mi bardzo wypomina wszystkie nerwowe wyjścia i błędy. Poziom admina jaki prezentuje Anthrox jest poniżej zera jednak nie będę zniżać się do jego poziomu i kopiował logów, niech za przykład posłuży dzisiejsza gra w której jaśniepan znów zaczął mnie bez powodu prowokować i wyszedł z gry myśląc że zrobi mi na złość. :hee:

https://www.sendspace.com/file/7cq8v4

Widać jednak jesteś [wymoderowano prywatną opinię Bobra na temat Anthroxa], powodzenia życzę wszystkim nieszczęśnikom którym przyjdzie zagrać z tą [wymoderowano prywatną opinię Bobra na temat Anthroxa] w cokolwiek. Ja już dziękuje :lol2:

2014-07-14T08:17:57+01:00

Hardy wrote:TC CUP #5 zakończył się zwycięstwem Australijczyka pizzasheeta, srebro dla PeCeTfulla,brąz dla Dmitriego.

Teraz czas na Team TC Cup :)

Wreszcie commie dostal w czape!

2014-07-14T13:12:53+01:00

Hardy wrote:https://www.sendspace.com/file/7cq8v4

Widać jednak jesteś [wymoderowano prywatną opinię Bobra na temat Anthroxa], powodzenia życzę wszystkim nieszczęśnikom którym przyjdzie zagrać z tą [wymoderowano prywatną opinię Bobra na temat Anthroxa] w cokolwiek. Ja już dziękuje :lol2:

Bober, PROSZĘ CIĘ, abyś takich epitetów nie pisał pod moim adresem na publicznym forum.
Zanim się uniesiesz i ułożysz kolejny "mocny" post traktujący dla odmiany o tym, jak "Wielki Admin Anthrox cenzurą zatyka niezależną, opiniotwórczą Tubę Prawdy Bobra" proponuję, abyś wziął pod uwagę, że w tym momencie poinformowałem Cię, że nie życzę sobie obrażania mojej godności w publicznym miejscu.

Co do pierwszego, w mojej opinii kłamliwego akapitu na temat mojej skromnej osoby - nie odpowiem na tę prowokację.
Proponuję, żeby Sędzia Banan, Sędzia Kano oraz Sędzia Bebcia ewentualne ocenili materiał dowodowy na GG - to nie tus-wa, aby był sens prowadzenia polemiki w tym temacie.

Return to Ustawka