Polski

Worms Armageddon PL/ENG Multiplayer

Sorp stwierdził, że jest lepszy w jakąś grę, a Ty twierdzisz, że nie ma większego Asa niż Ty?
Skorzystajcie z "ustawki", aby poinformować o Waszej potyczce, a przy okazji zebrać publikę.
Pamiętajcie, że zakończone ustawki należy zamknąć / zgłosić moderatorowi.
Rekkimaru Hardy, proszę cię, opanuj emocje na forum, bo takie zachowanie kwalifikuje się pod ostrzeżenie.
Bądź co bądź to publiczne forum. Razy rozdajcie sobie w prywatnych rozmowach.
Page 15 of 16 16 https://forum.thecompany.pl/ustawka/worms-armageddon-multiplayer-t2248.html
2014-07-14T20:51:14+01:00

Re: Worms Armageddon PL/ENG Multiplayer

Hardy, proszę cię, opanuj emocje na forum, bo takie zachowanie kwalifikuje się pod ostrzeżenie.

2014-11-04T12:15:01+01:00

Rekkimaru wrote:Hardy, proszę cię, opanuj emocje na forum, bo takie zachowanie kwalifikuje się pod ostrzeżenie.

Sorry trochę wcięty byłem, aczkolwiek tobie podziękuje za odpisywanie na wiadomości.

-- 04 Lis 2014, 12:15 --

http://www.tus-wa.com/cups/cup-699/?start=new#new

No i już siódmy puchar TheCompany.pl dobiegł końca, tym razem Kano stracił tytuł na rzecz kolejnego ohydnego komucha. :hee: Ja natomiast zająłem 3 miejsce, brąz to zawsze coś. :) Niestety rewanżu z adminem nie było, gdyż odpadł w ćwierćfinale, ale pomściłem go w meczu o 3 miejsce. :haha:

2014-11-05T15:57:33+01:00

Eee, tam - ja raz zdobyłem brąz i to było na starcie pucharu - teraz gra sporo wymagających graczy, a ja (no patrzcie państwo) aż tak dobry nie jestem, żeby z nimi wygrać :)

2014-11-05T19:03:34+01:00

widzę że robaki znów budzą duże emocje - przy kolejnej kłótni temat usunę, i to nie na zasadzie wrzucenia go do kosza, ale definitywnie i permanentnie wywalę go z forum

2014-11-05T22:55:34+01:00

tauri5 wrote:widzę że robaki znów budzą duże emocje - przy kolejnej kłótni temat usunę, i to nie na zasadzie wrzucenia go do kosza, ale definitywnie i permanentnie wywalę go z forum

LOOOOOOL, nie przesadzasz? Gdzie tu kłótnia przy podsumowaniu pucharu? :lol2:

2014-11-05T23:00:45+01:00

@Hardy cieszę się ze jeszcze do kłótni nie doszło i mam nadzieję że tak pozostanie :-)

Póki co ja po prostu ostrzegam co zrobię, jak znów Wormsy zaczną budzić zbyt wielkie emocje, przecież wszyscy pamiętamy jak forum odczuło ostatnią kłótnie.

2014-11-06T23:27:39+01:00

Co do tego co napisał tauri powiem tylko - :/
Resztę na GG/PRIV załatwię.

-- 06 Lis 2014, 23:27 --

Załatwione.
A Ty Bober tak będziesz mi buciora lizał:

2014-11-07T22:03:17+01:00

;>

2016-04-18T18:20:22+01:00

Czas na odświeżenie tematu z racji tego że powracają rozgrywki TC Cup, a z okazji jubileuszowej dziesiątej edycji będzie dla zwycięzcy mała nagroda pieniężna. :)

Zapisy ruszą już wkrótce, info,wyniki i zapisy pod linkiem:

http://www.tus-wa.com/cups/cup-861/

Zapraszam :)

2016-04-22T21:48:05+01:00

Hehe, a przycisk "Ban" już smaruję w razie wylewania żalów na forum :-E

Ale poza tym grajcie jak najbardziej i zdawajcie relacje ;)

2016-04-22T21:59:10+01:00

roki76 wrote:Hehe, a przycisk "Ban" już smaruję w razie wylewania żalów na forum :-E

Ale poza tym grajcie jak najbardziej i zdawajcie relacje ;)

Oj będzie się działo, ale to raczej w obrębie użytkowników spoza forum. Kano obecny mistrz już szczerzy kły na nagrodę. :D

2016-04-22T22:02:37+01:00

Wpierdziel mu ! :D

2016-05-23T14:59:20+01:00

Nie pamiętam kiedy ostatnio w te wormsy grałem ale piszę się na to.

2016-05-24T16:51:09+01:00

Puchar rozpoczęty, TeCekowicze każdy w innej grupie tym razem. :)

2016-05-28T17:09:30+01:00

To do dzieła panowie, ja w razie co myszą już w pogotowiu nad przyciskiem ban albo unban :hee:

2016-05-28T19:48:07+01:00

Faza grupowa w trakcie rozgrywek, już teraz nie obyło się bez sportowych emocji i niespodzianek, taki mały raport:

Grupa 2:

Golibroda dziś stoczył swój debiutancki mecz przeciwko doświadczonemu stałemu pucharowemu graczowi Artecowi/PeCeTfullowi, tutaj sensacji póki co brak, gdyż Golibroda na razie nie obyty z grą nie sprawił żadnemu problemu naszemu rodakowi ulegając 2:0.

Grupa 5:

Wyrównana grupa z graczami o zbliżonym poziomie, niestety tym razem uległem Mega'Adnanowi z Arabii Saudyjskiej 2:1, więc czeka mnie trudny bój o być albo nie być z doświadczonym Australijczykiem PizzaSheetem i nieznanym nam dotąd Duńczykiem o ksywie Dr Abegod.

Grupa 6:

Ta grupa miała być grupą śmierci gdyż trafili do niej potencjalni faworyci pucharu vesuvio z Niemiec oraz nasz rodak Chelsea który należy do światowej czołówki Worms Armageddon, a także Mistrz Polski schematu Intermediate Tadek, jednak dość niespodziewanie Chelsea nie polubił się zbytnio z naszym schematem rozgrywki i uległ zarówno vesuvio jak i Tadkowi 2:0, a Tadek z kolei uległ 2:1 po wyrównanej walce z vesuvio, a następnie bez problemu pokonał znajdującego się raczej po za stawką grupy Velona tym samym kończąc swoje rozgrywki grupowe jako pierwszy gracz w turnieju. Zostały jeszcze dwa mecze Velona ale jak wspominałem wynik tych meczów jest raczej pewny, pewny awans Tadka i 99% na awans vesuvio.

EDIT: W trakcie pisania tego posta zaraportowany został kolejny wynik Chelsea - VeloN: 2:0, Chelsea zdobywa honorowe zwycięstwo na pożegnanie pucharu, a VeloN zagra już tylko mecz o honor z Vesuvio, tak więc znamy wynik, awans Vesuvio i Tadka. :)

Grupa 7:

Tutaj w tej chwili jest najciekawiej, Trzech Ruskich komrade i obecny mistrz Kano, w tej chwili trzej Panowie Kano,BoolC oraz vENDettaTeam rozegrali swoje mecze i czekają na z0rka mając identyczny stan jednej wygranej i jednej przegranej walki 2:0. Jeśli np. z0rk pokona wszystkich jednakowym wynikiem, będzie potrzebna dogrywka w postaci meczu na trzech graczy o awans z grupy, czego jeszcze w naszym pucharze nigdy nie było.

Grupa 8:

To z kolei grupa która jako pierwsza zakończyła wszystkie mecze i z racji składu zapewniła niebywałe emocje, Antek,stały Wormsowy gracz Banan,oraz dwaj Rosjanie, znany z dobrej gry faworyt grupy Zwitter oraz nieznany nam wcześniej XanKriegor. Ten ostatni okazał się tzw chłopcem do bicia i uległ wszystkim 2:0, hitowy mecz Anthrox vs Banan po wyrównanym boju zakończył się zwycięstwem 2:1 dla Banana, Antek niestety nie poradził sobie w meczu o wszystko ze Zwitterem przegrywając 2:0 i tym samym odpadł niestety już z rozgrywek. Czarnym koniem jak na razie okazuje się Banan, który co prawda nie raz już pokazał że jest w stanie rozegrać dobrą batalię, przejechał po swych grupowych przeciwnikach niczym walec wygrywając wszystkie trzy mecze, w tym dramatyczny wyrównany mecz ze faworyzowanym Zwitterem.

W grupach 1,3 oraz 4 dotąd nie odbył się żaden pojedynek, czekamy z niecierpliwością gdyż w grupie czwartej znajduje się nasz kolejny reprezentant TC Uber Jay/Bebokus Pospolitus któremu przyjdzie rozegrać wyrównane pojedynki. :)

Tak więc na tę chwilę na 100% w 1/8 finału TC Cup 10 zagrają:

Banan
Zwitter
TadeuszM
vesuvio

tak więc będzie się działo z tak doborowymi graczami. :D

Z pucharu już na ten moment odpadli:

Anthrox (Wielka szkoda, ale przynajmniej nasz Admin odpada jak opisałem powyżej po zaciętej walce.)
XanKriegor
Chelsea (Duże zaskoczenie)
VeloN

No i oczywiście stale możecie obserwować wyniki tutaj: http://www.tus-wa.com/cups/cup-861/ :)

2016-09-14T20:49:11+01:00

Uprzejmie informuję, że nadal gramy w Worms Armageddon i chętnych do wspólnego grania zapraszamy - tym bardziej, że nie musicie kupować oryginalnej gry, ani nic ustawiać - tylko ściągacie paczkę i gracie :-)

2016-09-15T17:16:01+01:00

Niestety TC Cup 10 okazał się najgorszym pucharem, głównie przez udział graczy-kretynów którzy w połowie pucharu stwierdzili że nie chce im się rozgrywać swoich potyczek... ;] Wobec tego dotychczasowy system naszego pucharu ulega zmianie, i od teraz będzie to zamknięty/prywatny puchar tylko dla sprawdzonych i zaufanych graczy. Bo z resztą geneza tych rozgrywek przewidywała taki nasz mały forumowy turniej (tzn tylko dla użytkowników TC). Wkrótce ruszą zapisy na TC Cup 11, gdzie do wygrania jest nagroda z poprzedniej edycji. Chętnych forumowiczów zapraszam już do zgłaszania chęci udziału. :)

2016-09-17T16:44:59+01:00

Ja też gram :tuptup1:

2016-11-28T19:36:03+01:00

Jeśli TC Cup 11 dojdzie do skutku to z miłą chęcią wezmę udział.

Return to Ustawka