Sorp stwierdził, że jest lepszy w jakąś grę, a Ty twierdzisz, że nie ma większego Asa niż Ty? Skorzystajcie z "ustawki", aby poinformować o Waszej potyczce, a przy okazji zebrać publikę. Pamiętajcie, że zakończone ustawki należy zamknąć / zgłosić moderatorowi.
AnthroxNastępnym razem mi też zrób takiego grzańca.
Uwaga, Uwaga! Najnowsza relacja. Na serwerze jest nowa paczka (link z 1 postu zaktualizowany) - możemy w opcjach gry wybrać język Polski - niestety na razie nie ma polskich ogonków - nie sprawdzałem, czy patch usuwa tablicę znaków PL - jeżeli nie, to bez problemu można i ogonki dodać AnthroxPage 3 of 1616https://forum.thecompany.pl/ustawka/worms-armageddon-multiplayer-t2248-40.htmlhttps://forum.thecompany.pl/ustawka/worms-armageddon-multiplayer-t2248.html
Uwaga, Uwaga! Najnowsza relacja. Na serwerze jest nowa paczka (link z 1 postu zaktualizowany) - możemy w opcjach gry wybrać język Polski - niestety na razie nie ma polskich ogonków - nie sprawdzałem, czy patch usuwa tablicę znaków PL - jeżeli nie, to bez problemu można i ogonki dodać
Antek. Stop. Piszę najkrócej jak umiem. Stop. Jak da radę. Stop. Zrób NSISem instalkę. Stop. Wykorzystaj mój przykład do Larry'ego 2 ze ScummVM. Stop. Sprawdź tylko jakie pliki gra potrzebuje i co trzyma w rejestrze. Stop. Będzie tym bucom marudnym na moje rozpisywanie się łatwiej to chyba zainstalować i grać. Stop. Jeżeli wszystko będzie przygotowane i skonfigurowane jak trzeba. Stop. Ale róbta jak chceta, ja tylko sugeruje. Stop.
Przecież żartowaliśmy Na razie jak widzisz co chwilę paczka się zmienia. Jak już coś będziemy mieli gotowego, możesz zrobić magię i pomóc przygotować paczkę, którą możesz na torrenty puścić czy tam peby - tylko nie zapomnij dać linku do tematu na TC, bo mało osób na razie z nami gra. Praktycznie tylko ja, bebok, bober i Rekki gramy, a to dosyć mało.
Worms World Party - a odpalisz na nowych systemach takich jak Windows 7? Revolution - taaaa... na piracie mało kto gra, więc już widzę jak forumowicze lecą kupować oryginał - serwer do gry multiplayer raczej jest zabezpieczony przed pirackimi wersjami.
Nein. W worms party masz trzy sloty gdzie możesz wybrać do trzech dodatków np upadki są bardziej śmiertelne, wszystkie paczki zawierają owce, czy też zwiększenie siły broni palnej, wtedy nawet Uzi staje się groźne.
bebokus wrote:Nein. W worms party masz trzy sloty gdzie możesz wybrać do trzech dodatków np upadki są bardziej śmiertelne, wszystkie paczki zawierają owce, czy też zwiększenie siły broni palnej, wtedy nawet Uzi staje się groźne.
Dokładnie to samo jest w Armageddon po wgraniu pakietu Wormage
-- 21 Lis 2012, 04:01 --
Najnowsza relacja: Do boju przystąpiłem Ja,Bebok,Antek oraz zaproszony gość z Finlandii, pierwsza rundę wygrał niedoświadczony Fin na rzecz złośliwości Bebci i Antka, druga runda należała do Antka a rywalizacja rosła co pokazała zapowiedź Bubusia "ro***bie cię" w stronę Antka. 3 Runda okazałą się ostatnią, każdy miał po 1 robaku, Bebok niszczący się wzajemnie z Antkiem zmienił taktykę i wyeliminował mojego robaka, po czym Antek zaryzykował trzęsienie ziemi i... Zwycięzcą został Anthrox! Emocje jednak nie opadły i Bebok nie popuścił pisząc na koniec "no co za ch*j" co zwiastuje w następnej bitwie "Bebok - The Crazy Revenge".
Aby odtworzyć należy: 1) ściągnąć program WormKit 2) wypakować go do katalogu z Worms Armageddon 3) powiązać rozszerzenie *.wagame z programem WormKit.exe:
Prawy klik na pliku <nazwa>.wagame -> Otwórz za pomocą... -> Odszukujemy WormKit.exe i upewniamy się, że zaznaczone jest: Zawsze używaj wybranego programu do otwierania tego typu plików
4) Klikamy 2x na dowolny plik *.wagame
Po odpaleniu zachęcam wcisnąć PageDown, aby zobaczyć, co wypisywaliśmy w chacie Naciskajcie też spację, aby pominąć żmudne rozstawianie robaków (ok. 5 minut) Jako ciekawostkę podam fakt, że widać też "prywatne wiadomości" jakimi wymieniali się między sobą pozostali gracze (/msg <nick> <wiadomosc>)
Jeżeli ktoś chce przeczytać teksty z chata musi włączyć jakość HD
Ukryta treść:
Shoonay w poście #34 wrote:Aha, już się ciekawymi toolami wymieniają, za chwilę wyjdzie kto trainerów używa...
I co teras Hołdys, łyso Ci? Jak widzisz nie jest realne użycie trainera, ponieważ w razie wątpliwości można obejrzeć interaktywny replay i np. prześledzić skąd u użytkownika wzięła się jakaś mocna broń (znikąd czy z paczki) Replay dodatkowo posiada sumy kontrolne i nie jest łatwo go zmodyfikować. Załóżmy jednak, że cheater jest mądry i je sobie zmodyfikuje - pozostali gracze i tak mają oryginalną kopię Szczegóły: Replay files
Wiesz, napisałem na forum o Worms Armageddon, że jest u nas wersja do pobrania i teraz spamują niby się witając, żeby "odkryć link" Problem przybiera na sile, więc, żeby nie spamować link wrzucę w osobnej wiadomości w "dziale bananowej republiki), aby nie spamować tematu - bo wątpię, żeby gość z konta: jednorazowe miał zamiar dalej pisać. Szczegóły w #1 poście