Polski

Archiwum gier

Jeśli masz problem z instalacją oprogramowania nie wiesz jak ustawić poprawnie emulator WinUAE - ten dział jest dla Ciebie.
litsteve Jak zapewne Państwo wiecie pewne gry z biegiem czasu są uwalniane przez producentów , tak że można je pobierać za darmo z netu i używać - platforma Amiga ma takie tytuły, chodzi mi o to by ktoś dysponujący dużym serwerem zamieszczał przerobione gry - np exe-ki ( tu prawdopodobnie dla świętego spokoju trzeba by porozmawiać z autorem by zyskać na "piśmie" jego oficjalne błogosławieństwo dla sprawy ) i na zasadzie download pozwalał pobierać. Zdaję sobie sprawę iż utrzymanie takiego serwera dużo kosztuje, ale myślę że ściągający mogą dać dobrowolne datki - przelew na konto drogą elektroniczną , płatności sms raczej mijają się z celem. Podobne archiwum powinno być dla innych już od dawna nie produkowanych komputerów.

Co Państwo sądzicie o takim pomyśle ?
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/winuae/archiwum-gier-t578.html
2010-09-23T10:03:50+01:00
Jak zapewne Państwo wiecie pewne gry z biegiem czasu są uwalniane przez producentów , tak że można je pobierać za darmo z netu i używać - platforma Amiga ma takie tytuły, chodzi mi o to by ktoś dysponujący dużym serwerem zamieszczał przerobione gry - np exe-ki ( tu prawdopodobnie dla świętego spokoju trzeba by porozmawiać z autorem by zyskać na "piśmie" jego oficjalne błogosławieństwo dla sprawy ) i na zasadzie download pozwalał pobierać. Zdaję sobie sprawę iż utrzymanie takiego serwera dużo kosztuje, ale myślę że ściągający mogą dać dobrowolne datki - przelew na konto drogą elektroniczną , płatności sms raczej mijają się z celem. Podobne archiwum powinno być dla innych już od dawna nie produkowanych komputerów.

Co Państwo sądzicie o takim pomyśle ?

2010-09-23T10:30:08+01:00

Re: Archiwum gier

No a czymże innym się TheCompany zajmuje, jak własnie przechowywaniem swoich przerobionych EXEków na serwerze? ;)
Akcja wpłat "co łaska" na serwera utrzymanie też już jest.

Legalnie gry dla Ami masz np. tu: http://www.ppa.pl/rodzynki.html

2010-09-23T11:02:38+01:00

A nawet jest lista top 10 gdzieś u dołu stronki forum :)

2010-09-23T12:09:06+01:00

I odpowiedni temat:

rejestracja/dotacje-t300.html

Jakby to nie wystarczało - dodajemy mirrory - obecnie roki wrzuca swoim łączem na megaupload.
Nie ma problemów dodawać inne mirrory - jest jednak warunek - ktoś musi je przerzucać, bo ja nie mam zamiaru :-)

Return to WinUAE