Zdążyłem się już przywitać, zaznaczyłem też, że jedną z przyczyn wizyty na Waszym forum jest pewien drobiazg, a by też niepotrzebnie nie spamować, uważam, że mogę się udzielić w tym <choć niestety już troszkę leciwym> temacie

Sprawa, z którą się zgłaszam, załazi mi już od pewnego czasu za skórę. Otóż kiedyś miałem przyjemność grać w ww grę, z dyskietek, niestety jednak problem pojawiał się w momencie, gdy usilnie starałem się dorwać szyfr, do klapy w podłodze, w jednym z pomieszczeń - jego brak uniemożliwiał kontynuację gry. Po jakimś czasie ruszyło mnie, by spróbować znów swych sił, uprzednio pamiętając o owym "zabezpieczeniu", zassałem więc wersję z portalu LemonAmiga, gdzie oczywiście znajdowała się wersja "inteligentnie" obchodząca ów morderczą klapę. Skończyło się na tym, że pogubiłem się w swoich czynach i odpuściłem sobie rozgrywkę po raz kolejny. Parę dni temu, ruszyło mnie coś, by nie dać grze za wygraną i spróbować jeszcze raz. Tym razem z solucją w łapie. W skrócie: wersja z LemonAmiga działała bez zarzutu, do momentu ostatnich chwil, przed ukończeniem gry, nóż nie dało się za cholerę gryzoniem wyłapać pewnego elementu na ekranie (macak aliena, jak mi z solucji wiadomo). W dodatku na "poziomie serwisowym", w miejscu napraw, znajdują się tajemnicze drzwi, które niestety też wymagają jakiejś kombinacji, tym razem liter. Wersja z PPA, niestety uniemożliwia również odsunięcie tej cholernej, bialusiej klapy. Natomiast wersja na Waszej stronie, jak przeczytałem w komentarzach, ma naprawiony bug, uniemożliwiający zakończenie rozgrywki, niestety znów prośba o ciąg cyfr/liter. Moje pytanie zatem przedstawia się następująco: Czy są gdzieś udostępnione owe dwa wymagane kody, bądź jeśli nie, czy ktoś posiada zapis, właśnie z ostatnich chwil rozgrywki, do zamieszczonej
tutaj wersji? Jeśli to pomoże, udostępniam
zapis, z wersji LemonAmigowej, właśnie z fragmentu z macakiem. Jeśli to możliwe, prosiłbym o rychłą odpowiedź. Wiem, że zawracam tyłek taką błahostką, jednak nie zaznam spokoju wiecznego, nie obejrzawszy uprzednio zakończenia

Pozdrawiam!