Polski

Exe'ki i Hyperspin

Jeśli masz problem z instalacją oprogramowania nie wiesz jak ustawić poprawnie emulator WinUAE - ten dział jest dla Ciebie.
djcasey Witam jestem właśnie w trakcie dodawania kolejnego systemu do mojej retro bud...
padło oczywiście na Amisię i zastanawiam się czy jest jakiś sposób aby odpalać exeki za pomocą Hyperspina
hyperlist.hyperspin-fe.com
czy można grę odpalać ze skrótu z ukrytymi komendami np: nogui, lub od razu wybór gry np: - cannonfodder
Czy ktoś eksperymentował może z tym frontendem... zależy mi głownie na możliwości wyboru pojedynczej gry z pakietu i skróceniu wyświetlania loga do np 2-3 sec..
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/winuae/exeki-hyperspin-t1875.html
2012-03-04T12:37:31+01:00
Witam jestem właśnie w trakcie dodawania kolejnego systemu do mojej retro bud...
padło oczywiście na Amisię i zastanawiam się czy jest jakiś sposób aby odpalać exeki za pomocą Hyperspina
hyperlist.hyperspin-fe.com
czy można grę odpalać ze skrótu z ukrytymi komendami np: nogui, lub od razu wybór gry np: - cannonfodder
Czy ktoś eksperymentował może z tym frontendem... zależy mi głownie na możliwości wyboru pojedynczej gry z pakietu i skróceniu wyświetlania loga do np 2-3 sec..

2012-03-04T13:10:36+01:00

Re: Exe'ki i Hyperspin

Nie znam Hyperspina, ale synchro robi taką odpalarkę zgodną z EXEkami: viewtopic.php?f=44&t=1580&start=0

2012-03-04T13:29:24+01:00

chętnie zobaczyłbym to w działaniu... póki co pozostaję przy hyperspinie, darmowa chyba najlepiej rozwinięta nakładka cały czas poprawiana przez fanów, niedługo wersja 2.0
Działa szybko, pełna modalność

przykład amigi
http://youtube.com/watch?v=GUZv2KMVJ6s

ogólnie hyperspin w YT i godziny materiału są,

2012-03-04T18:41:38+01:00

Ogólnie co do splasha - niechętnie coś takiego robimy, bo potem taki big.turk bez problemu to wykorzysta przy składankach na DVD.
Dam Ci jednak podpowiedź - myślę, że stosunkowo łatwo ukryłbyś logo, jakby "coś w nie klikało". Wiąże się to z osobnym napisaniem apki, ale jest możliwe.
Jakby nie było właśnie tak przyspieszasz uruchamianie exeka - klikając w logo ;)

2012-03-04T18:54:36+01:00

w sumie logo mi nie przeszkadza, ale sposób na szybkie uruchomienie wybranej gry z pakietu byłby mile widziany

Return to WinUAE