Polski

Mój 2nd-RUGI EXE released-śnięty już jest

Jeśli masz problem z instalacją oprogramowania nie wiesz jak ustawić poprawnie emulator WinUAE - ten dział jest dla Ciebie.
Elmek13 NO dobra to może Antek zrobi trainera... na kasę, życie żołnierzy. Naboje itp. Pamiętam bo pod pc grzebało się w hexach. Ale później już było fajniej. Poza tym z trainerem idzie szybciej skończyć grę. :foch1: Ja chcieć trainera i już. :roll: ;> Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/winuae/moj-drugi-exe-releasniety-juz-jest-t1537.html
2011-10-11T21:58:08+01:00

Re: Mój 2nd-RUGI EXE released-śnięty już jest

NO dobra to może Antek zrobi trainera... na kasę, życie żołnierzy. Naboje itp. Pamiętam bo pod pc grzebało się w hexach. Ale później już było fajniej. Poza tym z trainerem idzie szybciej skończyć grę. :foch1: Ja chcieć trainera i już. :roll: ;>

2011-10-11T21:59:55+01:00

Ale to już nie gra prawda? Więc masz kupę kasy, nieśmiertelnych żołnierzy i całego TIR-a amunicji. I przesz do przodu jak armia terminatorów. Ale po co? Żeby szybko zobaczyć sekwencję końcową?

2011-10-11T22:24:16+01:00

Żeby mieć satysfakcję, że jesteś drugi po Kiszczaku :hee:
Najnowszej wersji nie sprawdziłem, ale jak już chcesz bajerować to nie ma sensu otwierać przeglądarki - jak już tak bardzo chcesz wystarczy zwykly messagebox: jesli podoba Ci sie moja praca, zajrzyj na forum thecompany ;)

2011-10-12T00:18:42+01:00

Rekkimaru wrote:I przesz do przodu jak armia terminatorów.

Na dobrą sprawę to wystarczy jednym terminatorem, który ma zablokowane przez trainer Action Points'y, Staminę i Health'a, statystyki na 0xFF i jego tura skończy się dopiero po usunięciu wszystkich Aliens'ów z mapy i kliknięciu w ikonę zakończenia tury.

Taka gra nie ma najmniejszego sensu. Może ze 2 razy się tak bawiłem - zero przyjemności i satysfakcji z gry :nie:

-- 12 Oct 2011, 01:18 --

Anthrox wrote:ma sensu otwierać przeglądarki - jak już tak bardzo chcesz wystarczy zwykly messagebox: jesli podoba Ci sie moja praca, zajrzyj na forum thecompany

W ogóle zrezygnuję z takich bajerów. Jest to rzeczywiście drażniące. Sam nigdy nie lubiłem jak po instalacji kodeków K-Lite'a otwiera mi się strona codecguide'a.

2011-10-12T08:05:09+01:00

Ale ja dalej, chcieć trainera. ;-( ;-( ;-( Więc jak będzie.

2011-10-12T10:57:38+01:00

@Elmek: Poszukaj programu Cheat 'O Matic, wersji 0.99, obsługa go jest dziecinnie prosta: ładujesz grę, zapisujesz jaką chcesz wartość, ładujesz program, szukasz tej wartości, zmieniasz wartość w grze, szukasz wartości w programie i tak aż znajdziesz, wtedy zmieniasz na ile chcesz albo poprostu blokujesz wszelkie zmiany. Gotowe.

2011-10-12T17:39:21+01:00

Wywaliłem otwieranie strony TC po zamknięciu gry.

2011-10-12T23:36:35+01:00

Ja mam problem gdy uruchamiam tego exeka to pokazuje mi się tylko obraz Amigi proszącej o włożenie dyskietki. O co chodzi ? może problemem jest to że folder tymczasowy przeniosłem na inny dysk niz C bo brakowało mi miejsca i mam z tym problem ? W sumie wielka szkodo bo chciałem zobaczyć owoc pracy naszego forumowicza a tu taki klops :-(

2011-10-13T17:12:23+01:00

ihtius wrote:pokazuje mi się tylko obraz Amigi proszącej o włożenie dyskietki. O co chodzi ? może problemem jest to że folder tymczasowy przeniosłem na inny dysk niz C bo brakowało mi miejsca

Ciekawostka. Sprawdzę o co chodzi. Folder tymczasowy jest wykrywany automatycznie i powinno do niego zapisywać bez względu na jego lokację. Zrobię to samo. Przeniosę tempa na inny dysk i zobaczę co się będzie działo.

Sprawdziłem i wszystko było w porządku po zmianie ścieżek do systemowych temp'ów na inną partycję. Zrobiłem na wszelki wypadek update'y i odciąłem się całkowicie od systemowych temp'ów. Jeszcze ich nie ma do ściągnięcia, ale założę jeszcze dzisiaj nowy Topic i od tej pory tylko w nim będę dodawał nowe rzeczy, update'y i info. :-)

2011-10-13T21:45:30+01:00

A może to wina tego, ze winuae nie jest zainstalowane na dysku c tylko gdzie indziej?

2011-10-13T23:26:29+01:00

ihtius wrote:A może to wina tego, ze winuae nie jest zainstalowane na dysku c tylko gdzie indziej?

Też nie. Uruchamiałem na systemie, który nie miał wcześniej WinUAE zainstalowanego. Spróbuj nowej wersji. Zaraz założę nowy topic dla moich superprodukcji :-D

Return to WinUAE