3+
Pokusiłbym się o dodanie jakiegos klawisza do zakonczenia dzialania EXE'ka - np. END
walkie wrote:Doesn't workon my PC running 32bit vista. I see the lost vikings splash screen then nothing :(
roki76 wrote:Nieźle, tylko że ja odpaliłem go dopiero z ustawieniem trybu zgodności z Win XP, i rozdziałce 640x480. bez tego miałem zwiechę całego systemu :(
exolon wrote:Exek zostawia ślad w c/program files. Po wyjściu z gry pliki urzywane przez exeka zostają w katalogu program files. Po kilku exekach może zrobić sie tam niezły śmietnik. Dobrze by było rozwiązać ten problem.
exolon wrote:Exek zostawia ślad w c/program files. Po wyjściu z gry pliki urzywane przez exeka zostają w katalogu program files. Po kilku exekach może zrobić sie tam niezły śmietnik. Dobrze by było rozwiązać ten problem.
Nie ma nic bezpiecznego w tak niestandardowej rozdziałce typowej dla panoramicznych laptopów...DziadekUK wrote:Domyślnie "na sztywno" jest ustawiona rozdzielczość 1280x720. Wydawała mi się bezpieczna.
Elmek13 wrote:No dobra geniusz.. skoro już zrobiłeś kolejny update... to może trainery też porobisz.Bo do ufo przydało by się.
Anthrox wrote:Pamiętaj dziadku, że możesz swoje exeki podsuwać innym BetaTesterom
DziadekUK wrote:Nie. Moje EXE są głównie dla mnie. Umieszczając pierwszą Giana Sisters chciałem pokazać, że można zrobić podobną robotę samemu na swoje własne potrzeby i byś samemu sobie programistą, testerem, ikonmakerem czy kim tam jeszcze można być przy tworzeniu tego typu rzeczy.
exolon wrote:Ale z tym linkiem do thecompany po wyjściu z programu to przesadziłeś. Po którymś uruchomieniu to może być troche wkurzające. Nadmiar bejerów czasami zabija