Polski

Nightlong - dziwny problem z grafiką.

Jeśli masz problem z instalacją oprogramowania nie wiesz jak ustawić poprawnie emulator WinUAE - ten dział jest dla Ciebie.
Shoonay To się tyczy OGÓLNEJ ilości pamięci, czyli maksymalnie 2MB Chip + to co masz na rozszerzeniu (Slow lub Fast) albo na karcie graficznej.
Przecie nawet 256MB (+ 2MB Chip) możesz mieć w Amidze i to zostanie wykorzystane (w wersji WHDLoad gry Beneath a Steel Sky np i paru demkach scenowych ;)), ale więcej niż 2MB Chip nie bedziesz mieć.
Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/winuae/nightlong-dziwny-problem-grafika-t1045.html
2011-04-04T20:29:08+01:00

Re: Nightlong - dziwny problem z grafiką.

To się tyczy OGÓLNEJ ilości pamięci, czyli maksymalnie 2MB Chip + to co masz na rozszerzeniu (Slow lub Fast) albo na karcie graficznej.
Przecie nawet 256MB (+ 2MB Chip) możesz mieć w Amidze i to zostanie wykorzystane (w wersji WHDLoad gry Beneath a Steel Sky np i paru demkach scenowych ;)), ale więcej niż 2MB Chip nie bedziesz mieć.

2011-04-04T20:33:38+01:00

Shoonay ja musze na dzisiaj konczyć bo koledzy czekają na mnie, na razie:)

2011-04-04T20:35:01+01:00

Narazie, mam nadzieję że do nastepnego razu sobie sprawisz prawdziwą amigę z kartą graficzną która posiada 15-bit tryb graficzny :D

Return to WinUAE