tauri5esial, Kiv_Master, nic dodać, nic ująć tauri5Page 6 of 1010https://forum.thecompany.pl/winuae/prawa-autorskie-perspektywa-uzytkownika-t1404-100.htmlhttps://forum.thecompany.pl/winuae/prawa-autorskie-perspektywa-uzytkownika-t1404.html
Haha, to faktycznie swoisty pakt między nimi. Tylko PiS, jak zauważyłem, bardzo ładnie wykorzystuje ten fakt do walki politycznej cyt. "Bo to był błąd, my tego nie chcemy". Oj, Dżarek i Donald straciliście mój głos na wyborach !
Co z bzdury, gdzie ten dowód? To że stary komuch Miller tak powiedział, no wolne żarty, kolejna wrzuta SLD żeby na ACTA ugrać jakies poparcie i przy okazji dowalić przeciwnikom. Nie popieram specjalnie PiS ale prawda jest taka, że to PiS zaproponował referendum w sprawie ACTA, a wywody leśnego dziadka Millera między bajki można wsadzić. Polecam jeszcze raz przeczytać ten artek i dobrze poszukać tego dowodu na ten "pakt" bo narazie jedyny dowód to tytuł artykułu,a to że PiS nie podpisał Karty Praw Podstawowych dającej jakies uprawnienia pedałom czy innym wykolejeńcom ma sie nijak do ACTA.
A właśnie, przeczytaj dobrze artykuł a zauważysz czemu napisałem że jest to swoisty pakt, wyśmiewając go przy okazji. Mnie zwisa że i SLD powiedziało też "To był błąd" choć tu masz rację że to walka na ugranie głosów. Jak na razie nie faworyzuję jakiejkolwiek partii politycznej, a chodzę głosować bo nie chcę by inni za mnie to robili
wiadome przecież jest że od zawsze obrzucanie błotem innych było taktyką PiS :D link zamiesiłem jako ciekawostkę by pokazać jakie farmazony wypisują tzw. rzetelne media
Nie ma co się licytować który obrzuca mniej a który bardziej, jak świat światem tak ulubioną rozrywką ludzi było jest i będzie obrzucanie się nawzajem błotem. W naszej erze możemy chociaż robić to wirtualnie.
Biedny palaczkotów, poparcie wśród 0,1% gejów i lesbijek które jego partia posiada mu nie wystarczyło więc chciał uszczknąć dla siebie trochę z tortu "protestujący przeciw ACTA", tylko że większość ma go głęboko w poważaniu...
Tak czytam i czytam, a ze mnie mnie tu dawno nie bylo...dostalem w plecy z grubej rury: 1- Ksiadz Benedykt D. to od dzis moj idol 2- teraz dotarlo do mnie czym poczestuje nas ACTA 3- patrz pkt 1 i 2 i wiedz ze to sie dzieje
heh ...brak polskosci w znakach, bo na szybko z komorki