Re: EXE REQ - EDYCJA III PROGRAMU - dyskusja
santa13 wrote:poro jest osób, które mają po kilka gier na liście
To nawet dobrze, bo lepiej jak jedną grę wspiera kilka osób, ma ona wtedy większe szanse na wygraną - taki nieformalny "sojusz" był w przypadku Prehistoryka i Jamesa Ponda bardzo widoczny.
santa13 wrote:Zresztą to raczej tylko tylko delikatna pomoc dla ekipy, by exeki miały się dobrze
Każdy kto głosuje ma wpływ na to, KTÓRE exeki będą się miały dobrze

santa13 wrote:a mam na przykład dwie, ale uważam, że aż tak mi się nie spieszy, z biegiem czasu kiedyś wyjdą
Ja też tak myślałem, ale to nie do końca tak musi być, ponieważ liczba pojawiających się na liście gier często wyprzedza liczbę gier dodanych na stronę.
W danej edycji Twoja gra może być na 5 miejscu, a kolejnej edycji już np. na 10, bo pojawić się może więcej gier bardziej wspieranych na wyższych miejscach przed nią.
Kwota darowizny za I miejsce w I edycji nie pozwoliłaby zająć 3 czy nawet 4 miejsca w II edycji

Ja wolałem jak najszybciej powalczyć o najcenniejsze dla mnie gry, których jeszcze nie ma na stronie czyli:
Prehistoryk, James Pond i Micro Machines

Jest jeszcze kilka fajnych tytułów, ale przy tak dużej konkurencji trzeba się decydować na wybrane z nich albo szukać sojuszników przy ich wspieraniu

Regulamin wydarzenia nie zabrania abyśmy sobie omawiali publicznie, czy prywatnie jakie tytuły warto zgłosić i to czy inni też je będą wspierać