EXE REQ - EDYCJA II PROGRAMU - dyskusja
Z euro nawet nie ma co walczyć... Dla niego to grosze...
Re: EXE REQ - EDYCJA II PROGRAMU - dyskusja
Walka jeszcze trwa, ale ta spora różnica między pierwszym miejscem, a pozostałymi to jednak już konkretna przepaść. Z pierwszej trójki raczej bankowo nie wypadnie
Ale między miejscami 2 do 5 jeszcze nie jest tak sporo rozbieżności 

Anthrox wrote:@spambot !log-recently >t7469;t7592
NEW TITLES:
no
UPDATED VOTES:
Robinson's Requiem (transferred voting points: 615) [diff: votes +100]
UPDATED POSITIONS:
Robinson's Requiem [diff: position +2]
Prehistorik 1 & 2 [compilation] [diff: position -1]
James Pond [compilation] [diff: position -1]
NEW PARTICIPANTS:
no
Witam uprzejmie na niespełna 2 dni do końca rywalizacji.
Anthrox wrote:Witam uprzejmie na niespełna 2 dni do końca rywalizacji.
Rzeczywiście pokazał "ptakusa"

Chyba teraz nie będzie wątpliwości 

dla mnie to pępek
walka trwa 
NEW TITLES:
no
UPDATED VOTES:
James Pond [compilation] (transferred voting points: 621) [diff: votes +90]
Prehistorik 1 & 2 [compilation] (transferred voting points: 620) [diff: votes +10]
UPDATED POSITIONS:
James Pond [compilation] [diff: position +2]
Robinson's Requiem [diff: position -2]
NEW PARTICIPANTS:
Wirus
NEW TITLES:
no
UPDATED VOTES:
James Pond [compilation] (transferred voting points: 741) [diff: votes +120]
UPDATED POSITIONS:
no
NEW PARTICIPANTS:
no
Jeszcze 6 godzin i koniec.
Możecie podawać typy jak klasyfikacja się zakończy w Waszej opinii.
Możecie podawać typy jak klasyfikacja się zakończy w Waszej opinii.

NEW TITLES:
no
UPDATED VOTES:
Robinson's Requiem (transferred voting points: 765) [diff: votes +150]
UPDATED POSITIONS:
Robinson's Requiem [diff: position +2]
Prehistorik 1 & 2 [diff: position -1]
NEW PARTICIPANTS:
no
@dudi573:
Dziękuję wszystkim uczestnikom, że 2. Edycja swoją popularnością przebiła pierwszą edycję.
W związku z tym wydaję oświadczenie:
Mając taki puchar będziecie mogli na forum chodzić tak:
A niektórzy tak:

PS
Przypominam, że podczas zliczania punktów uwzględnione zostaną również punkty głosu oddane w poprzedniej Edycji EXE REQ na tytuł, który walczy w obecnej Edycji.
@Sethurial przedstawił Jamesowi 100 argumentów, że to już TEN czas i trzeba odlecieć na PODIUM.
Krótkie podsumowanie:
@Sethurial w ostatniej chwili zdecydował się przeznaczyć 133 punktów głosu wyprzedzając o włos @Doda.
@LucasSz prawdopodobnie pokonałby @Ptakus94 i otrzymał puchar - jednak nie mogę zakwalifikować jego wpłat, ponieważ nie zostały zaksięgowane na czas -- daj znać @LucasSz, czy w związku z tym oczekujesz zwrotu wpłaconych kwot, czy przenosisz je na kolejną Edycję.
Niestety @dudi573 super walczył, ale tym razem nikt go nie wsparł, przez co walka była bardzo nierówna... wpłacił więcej od Dody, ale Doda miał wsparcie przy Colonization.
Głowa do góry - Robinson wydaje się niezagrożony w kolejnej Edycji - punkty głosu zostaną przeniesione.
Dziękuję wszystkim uczestnikom, że 2. Edycja swoją popularnością przebiła pierwszą edycję.
W związku z tym wydaję oświadczenie:
! | Zwycięzcy 2. EDYCJI EXE REQ otrzymają również nagrodę w postaci PRAWDZIWEGO pucharu.![]() Zasady przyznania pucharu: 1. Puchar NAJWIĘKSZY otrzyma osoba, która oddała najwięcej punktów głosu na tytuł, który zajął: ![]() 2. Puchar ŚREDNI otrzyma osoba, która oddała najwięcej punktów głosu na tytuł, który zajął: ![]() 3. Puchar NAJMNIEJSZY otrzyma osoba, która oddała najwięcej punktów głosu na tytuł, który zajął: ![]() 4. Aby móc otrzymać puchar w rozmowie prywatnej zwycięzca zostanie poproszony o wskazanie adresu, na który ma zostać dostarczony puchar. 5. Wskazany adres musi znajdować się na terytorium Unii Europejskiej. 6. W KOLEJNEJ Edycji EXE REQ zostanie wprowadzona zasada, że dodatkowa nagroda w postaci pucharów zostanie przyznana, gdy zostanie pobity rekord wpłat poprzedniej Edycji. |
Mając taki puchar będziecie mogli na forum chodzić tak:
A niektórzy tak:

PS
Przypominam, że podczas zliczania punktów uwzględnione zostaną również punkty głosu oddane w poprzedniej Edycji EXE REQ na tytuł, który walczy w obecnej Edycji.
@Sethurial przedstawił Jamesowi 100 argumentów, że to już TEN czas i trzeba odlecieć na PODIUM.
Thank you @Doda for your donation.
140 voting points will be credited to Colonization in 15 minutes.
NEW TITLES:
no
UPDATED VOTES:
Colonization (transferred voting points: 973) [diff: votes +140]
UPDATED POSITIONS:
Colonization [diff: position +1]
NEW PARTICIPANTS:
no
Live information:
+150 vote points - Prehistorik LucasSz
+133 vote points - James Pond - Sethurial
Dobry wieczór, zrobiłem przelew błyskawiczny 133 zł, poproszę o 133 głosy na Jamesa Ponda. 

250 vote points Ptakus Prehistorik
Please await the tallying of the results.
Oficjalny wynik wrote:
- James Pond [kompilacja] (przekazanych punktów głosu: 974)
- Colonization (przekazanych punktów głosu: 973)
- Prehistorik 1 & 2 (przekazanych punktów głosu: 870)
Krótkie podsumowanie:
@Sethurial w ostatniej chwili zdecydował się przeznaczyć 133 punktów głosu wyprzedzając o włos @Doda.
@LucasSz prawdopodobnie pokonałby @Ptakus94 i otrzymał puchar - jednak nie mogę zakwalifikować jego wpłat, ponieważ nie zostały zaksięgowane na czas -- daj znać @LucasSz, czy w związku z tym oczekujesz zwrotu wpłaconych kwot, czy przenosisz je na kolejną Edycję.
Niestety @dudi573 super walczył, ale tym razem nikt go nie wsparł, przez co walka była bardzo nierówna... wpłacił więcej od Dody, ale Doda miał wsparcie przy Colonization.
Głowa do góry - Robinson wydaje się niezagrożony w kolejnej Edycji - punkty głosu zostaną przeniesione.
Puchary otrzymują:
DUŻY - Sethurial (James Pond)
ŚREDNI - Doda (Colonization)
MAŁY - Ptakus (Prehistorik)

Wydaje mi się, że nikt tu nie jest przegrany. Bardzo się cieszę, że mój tytuł zajął 3 miejsce i z drugiej strony cieszę się że TC została wsparta przez wiele osób. A teraz idę se zwalić z radości ![Diabełek ]:->](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/diabelek.gif)
![Diabełek ]:->](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/diabelek.gif)
Bardzo proszę na następny raz, aby skontaktować się ze mną i poprosić o wiadomość zwrotną kiedy dotarł do mnie przelew na np. 1 zł, aby zobaczyć ile czasu zajmuje dotarcie kwoty - bo potem jest taka sytuacja jak u @LucasSz - że praktycznie miał wygrane, ale nie mogę zakwalifikować takiej wpłaty, bo zgodnie z regulaminem przelew musiał zostać zaksięgowany do 2023-03-13 23:59:59...
Cieszę się, że mogliśmy wesprzeć stronę i że pojawią się na niej nowe gry z tego wydarzenia i niebawem z Pirackiego Skarbu też
Mam też nadzieję, że wkrótce będzie 3 edycja i że wynagrodzi ona oczekiwanie jej uczestnikom na gry, które najbardziej wspierali.

Mam też nadzieję, że wkrótce będzie 3 edycja i że wynagrodzi ona oczekiwanie jej uczestnikom na gry, które najbardziej wspierali.
Do wyników wkradł się drobny błąd nie mający wpływu na wygraną.
Ptakus oprócz 250 zł wpłacił wcześniej 1 zł.
Prawidłowy wynik Prehistorika to: 871.
Ptakus oprócz 250 zł wpłacił wcześniej 1 zł.
Prawidłowy wynik Prehistorika to: 871.
Dla mnie nie są ważne puchary, zależało mi by prehistorik ostatecznie znalazł się w pierwszej trójce. Moje przelewy nie przyniosły skutku, ale dzięki Ptakusowi udało się cel zrealizować. Dzięki Ptakus. Moje 250 pkt przeznaczę na kolejną edycję Exe Req.