Re: EXE REQ - LISTOPAD 2022 - PILOTAŻOWY PROGRAM - dyskusja
vexxus wrote:3 punkciki pragne oddac na Eye of the beholder
Gotowe!
Jeszcze 4 godziny, jest spokój

Pojawiła się kolejna wpłata od jednej z osób, która może namieszać w top 3 - na razie zainteresowany do 23:59 ma czas na podjęcie decyzji czy ostatecznie podbije

Jeszcze 20 minut... aż brakuje transmisji live z odliczaniem
@Sethurial symbolicznie dokłada 2 pkt na Micro Machines i 18 pkt na Golden Axe.
Myślę, że to koniec - pozostali co wpłacali nie zmieścili się w czasie z podaniem tytułu - wiec ew. zgłoszenia będą tyczyły się edycji 2.
Aczkolwiek jak ktoś ma zastrzeżenia - może złożyć reklamację w ciągu 14 dni od zakończenia konkursu
Chwileczkę, widzę PW w ostatniej chwili... zapoznaję się
@piotrp345 na ostatnich metrach dorzucił 140 pkt głosów - zarówno wpłata jak i wskazanie tytułu zmieściło się w czasie.
Zaraz oficjalne podliczenie

Oficjalne podliczenie zakończone.
@piotrp345 zaskoczył konkurentów i na parę sekund przed metą sprezentował Napalmowi dodatkową moc - tym samym Napalm stał się bezapelacyjnym liderem, które dodatkowo przekroczył kolejną psychologiczną granicę - ostatecznie kwota stanęła na 601 zł.
Pocieszeniem dla Sethuriala pozostaje, że mimo, że jego tytuł nie zajął #1 miejsca, to ostatecznie on wpłacił najwięcej ogółem.
Zajęcie tytułu przez grę daje osobistą satysfakcję, ale jak na tytuł zrzucało się więcej osób - trudno to wynagrodzić - jedyny sens wydaje się wynagrodzić osobę, która wpłaciła najwięcej na dany tytuł - kwestia do przedyskutowania.
O wiele łatwiej wynagrodzić osobę, która łącznie wpłaciła najwięcej.
Wspominam o tym, bo edycję #1 warto byłoby uhonorować prawdziwymi pucharami wysłanymi pocztą.
W tej sytuacji najłatwiej byłoby mi uhonorować zatem:
1. Sethurial - puchar miejsce 1
2. piotrp345 - puchar miejsce 2 (zabrakło 20 zł)
3. salvatore77 - puchar miejsce 3
Można też rozsądnie zrobić tak, że najhojniejsi donatorzy zamiast pucharu za wpłacenie najwięcej - otrzymają adekwatne monety, a puchary będą dla osób, które wpłaciły najwięcej na zwycięski tytuł.

Czyli wyglądałoby to wstępnie tak:
Puchar za największe wpłaty na zwycięski tytuł
1. Napalm - piotrp345 (złoty?)
2. The Final Battle - salvatore77 (srebrny?)
3. Micro Machines - Sethurial (brązowy?)
Monety za największe wpłaty ogółem w danej edycji:
1. Sethurial (złota moneta)
2. piotrp345 (srebrna moneta)
3. salvatore77 (brązowa moneta)