Polski

EXE REQ - EDYCJA I - PILOTAŻOWY PROGRAM - dyskusja

Trafiają tutaj archiwalne wydarzenia, które zostały zakończone.
Sethurial W tej wiadomości prywatnej jedynie wytłumaczyłem czego dotyczy obecny temat, pisałem natomiast o możliwości głosowania i darowizny, a nie obowiązku i o tym aby w przypadku chęci zagłosowania na grę ewentualne szczegóły omówić z Anthroxem. Obawiam się, że translator w Twojej wiadomości coś źle albo bardzo dosłownie przetłumaczył i wyniknęło drobne nieporozumienie :) Page 2 of 8 8 https://forum.thecompany.pl/zakonczone-wydarzenia/exe-req-listopad-2022-pilotazowy-program-dyskusja-t7387.html
2022-10-20T20:25:52+01:00

Re: EXE REQ - LISTOPAD 2022 - PILOTAŻOWY PROGRAM - dyskusja

W tej wiadomości prywatnej jedynie wytłumaczyłem czego dotyczy obecny temat, pisałem natomiast o możliwości głosowania i darowizny, a nie obowiązku i o tym aby w przypadku chęci zagłosowania na grę ewentualne szczegóły omówić z Anthroxem. Obawiam się, że translator w Twojej wiadomości coś źle albo bardzo dosłownie przetłumaczył i wyniknęło drobne nieporozumienie :)

2022-10-20T21:59:42+01:00

@Amigafella - thank you for donation & reply about title. I add it.

@Sethurial
Amigafella wpłacił 5 euro z centami, nie zdążyłem wyjaśnić. Około 20 głosów mu wpłata dała.

2022-10-20T22:58:42+01:00

Anthrox wrote:@Amigafella - thank you for donation & reply about title. I add it.

Thank u very much for the kind words dear friend. Unfortunately there are too many Amiga diamonds that I believe are very hard to exe(em) all....
P.s Sorry for the english here I write from mobile.

2022-10-21T00:21:17+01:00

Sethurial wrote:Pytanko z zupełnej ciekawości - co oznacza ta ikonka ----> ⌛ ?

Wpłata została tymczasowo wycofana z PayPal - z djmichasem po rozmowie ustaliliśmy, że wycofam przelew PayPal i on wyśle kwotę tradycyjnym przelewem bankowym, aby otrzymać większą ilość głosów (odpada marża ~6% dla PayPal).
Klepsydrę oznacza więc w tym przypadku, że oczekuję na przelew bankowy - jeżeli nie pojawi się, to głosy przepadną ;)

@klimper - dziękuję za wpłatę.

W regulaminie dodano punkt:
Wpłata przez PayPal powoduje mniejszą ilość przyznanych głosów z powodu nakładanej marży ~6% wpłacanej kwoty.

Wskazane jest dokonywać wpłaty przez konto bankowe lub przez zrzutka.pl:
https://zrzutka.pl/yyg2zj/wplac

Wybierając z kolei zrzutka.pl - proszę pamiętać, że wybierając nagrodę rzeczową jak kubek - koszty realizacji nagrody będą odjęte od punktów głosu.

Dodam jeszcze, że na dzień dzisiejszy można poprosić o zmianę i przelanie punktów głosu na inny tytuł - aby jednak uniknąć zamieszania - proszę nie nadużywać tego i głosować rozsądnie.

Przypominam, że jeżeli uczestnik zagłosował na tytuł X, a wygra tytuł Y - nagrodą pocieszenia będzie otrzymanie możliwości pobrania zwycięskiego tytułu Y - w tym przypadku - Napalma.

Na dzień dzisiejszy wygrywa tylko jeden tytuł - z największą ilością głosów, ALE wstępnie zapowiadam, że tytuły, które przegrały - zostaną przeniesione do następnej edycji - o ile taka się oczywiście pojawi.

Istotne dla mnie jest, żeby wszyscy uczestnicy byli zadowoleni.

2022-10-21T08:12:45+01:00

Anthrox wrote:Na dzień dzisiejszy wygrywa tylko jeden tytuł - z największą ilością głosów, ALE wstępnie zapowiadam, że tytuły, które przegrały - zostaną przeniesione do następnej edycji - o ile taka się oczywiście pojawi.

I na tą informację czekałem. :tuptup1: :tak: :haha:

2022-10-23T16:28:55+01:00

Dziękuję Rafałowi Krakowskiemu za wpłatę 5 zł przez serwis zrzutka.pl :tuptup1:

2022-10-23T19:11:59+01:00

A może by tak zwyciężały exeki z miejsca pierwszego, drugiego i trzeciego i powstałyby w tej kolejności np. w grudniu tego roku przed świętami, jeśli oczywiście czas i możliwości by na to pozwoliły? :tuptup1:
Wtedy wyścig mógłby być ciekawszy :-D

Chyba, że obowiązuje zasada:

:lol2:

2022-10-23T21:11:48+01:00

Jeżeli będzie kontynuacja pilotażowego programu, to zostanie uruchomiony zaraz po pozytywnej realizacji Napalma.
Obiecując wiele tytułów narażam się na wypuszczenie niedopracowanego Napalma - a tego nie chcę.

Dziękuję za wpłatę Krzysztofowi K. 10 zł za pośrednictwem PayPal - czekam na wskazanie przeznaczenia głosów.
Dziękuję również Łukaszowi Cz. za wpłatę 25 zł przez serwis zrzutka.pl - j/w :tuptup1:

2022-10-24T19:33:31+01:00

Takie pytanie @Anthrox. Czy jest jest gdzieś jakiś licznik/cokolwiek, co mówi ile brakuje do "końca zbiórki" ( tak ogólnie ). I nie chodzi o to żeby zebrać konkretną ilość , ale żeby móc świętować jakiś krok do przodu :P .

2022-10-25T01:05:10+01:00

Na stronie głównej jest widżet ze zrzutką.
Nie jest on w 100% dokładny, ponieważ uwzględnia tylko wpłaty zrobione przez serwis zrzutka.pl.
Również te 50% co zostało wpłacone nie uwzględnia, że sporo kwoty poszła na nagrody.
Zapytałem serwis zrzutka czy mógłbym "wpłacić" otrzymane kwoty spoza zrzutki - wpłatę własną.
Nadal nie otrzymałem odpowiedzi, więc trochę się obawiam, bo ledwo co zostałem odblokowany po ostatnim tłumaczeniu i wolałbym oficjalne, zielone światło otrzymać od serwisu, niż wpłacić, a potem oczy wybałuszać, że znowu blokada...

zrzutka-2022-10-24.webp

Link: https://zrzutka.pl/yyg2zj

Powiedzmy jednak, że jak na serwisie zrzutka pojawiłoby się 100% albo w exe req nazbierałoby się 2000 zł, to już miałbym kasę na odnowienie narzędzi do publikowania exeków.

Można samemu do tej kwoty ze zrzutki dodać liczbę "głosów" z posta #1 i będzie kwota jaka powinna widnieć na zrzutce ;)

Dnia 24 października 2022 roku użytkownik @Sethurial złożył wniosek w wiadomości prywatnej o przeniesienie wszystkich swoich oddanych uprzednio głosów z Bomber Bob na Micro Machines - przychyliłem się do tej prośby.

Uzasadnienie:
Z uwagi na uwzględnienie w całości żądania strony odstępuje się od uzasadnienia niniejszej decyzji.

2022-10-25T07:17:06+01:00

Anthrox wrote:Jeżeli będzie kontynuacja pilotażowego programu, to zostanie uruchomiony zaraz po pozytywnej realizacji Napalma.
Obiecując wiele tytułów narażam się na wypuszczenie niedopracowanego Napalma - a tego nie chcę.

Dziękuję za wpłatę Krzysztofowi K. 10 zł za pośrednictwem PayPal - czekam na wskazanie przeznaczenia głosów.
Dziękuję również Łukaszowi Cz. za wpłatę 25 zł przez serwis zrzutka.pl - j/w :tuptup1:

Cieszę się, że Napalm wygra mimo dopiero co rozpoczętego programu :). Tak na poważnie to cieszę się, że pojawiają się kolejne wpłaty na różne tytuły :D.

2022-10-26T21:48:50+01:00

Chętnie pomogę nie tylko jako beta, finansowo poza konkursem również. Tylko ogarnę PayPala i przelew powrotny na konto zrobię, by nie tracić nawet paru groszy :)

2022-10-30T03:49:07+01:00

Z uwagi, że Program spotkał się z zainteresowaniem, które sprawiło, że jeszcze przed oficjalnym startem byłoby bardzo ciężko przebić grę z pierwszej pozycji i z okazji zbliżającego się Czarnego Piątku i powoli świąt - przychylam się do wniosku o zwiększenie liczby tytułów, które zostaną objęte realizacją w pilotażowym Programie.

W pilotażowym Programie realizacją zostaną objęte tytuły z trzech pierwszych pozycji.

2022-10-30T13:02:45+01:00

W końcu pozytywna wiadomość.

2022-10-31T21:27:34+01:00

Hej, ale to nie jest tak, że ja "wpadam z wizytą", a impreza już się kończy? Dopiero się zarejestrowałem, a z komentarzy to tak nie za wiele pokrzepienia płynie...Jak można pomóc jakimś datkiem, to poproszę nr konta.

2022-11-01T02:34:27+01:00

@salvatore77 - impreza rozpoczyna się oficjalnie od dzisiaj - wymoderowałem trashtalk dezinformacyjny zablokowanego już użytkownika forum.
Nr konta podałem w wiadomości prywatnej, w poście #1 również podałem nr konta bankowego przed chwilą, aby nie robić tajemnicy.

2022-11-01T13:08:43+01:00

Poszła wpłata na Eye of Beholder :)

2022-11-01T14:23:44+01:00

Podesłałem właśnie wpłatę na 2 gierki - łącznie 62 zł:

Pierwsza to Double Dragon 3 The Rosetta Stone - 42 zł

A druga to bonus do już zgłoszonego przez djmichasia - WOLFCHILD - 20 zł

2022-11-02T16:32:54+01:00

Szanowni Państwo,
zaktualizowałem wpłaty, jakie dzisiaj wpłynęły - proszę o weryfikację, czy ktoś nie został pominięty.

Konto bankowe, jakie podane jest w poście #1 jes indywidualnym nr konta, jakie obsługuje serwis zrzutka - dzięki temu każda wpłata zostaje odnotowana na pasku postępu jaki widzicie na widgecie na stronie głównej The Company:
zrzutka-2022-11-02.webp

Mogę ten widżet dodać również do posta #1 jeżeli ktoś uważa, że pasek postępu na stronie głównej jest niewystarczający.

Użytkownicy mają zapewnioną anonimość, bo w informacjach widnieje, tylko wysokość kwoty oraz nazwa wpłacającego "Użytkownik niezarejestrowany".

Przechodząc do dalszych informacji:
Sensacyjnie Napalm wypadł poza trójkę pozycji, jaka zostanie zrealizowana po zakończeniu pilotażowego Programu.

Również dziękuję za ostatnie wpłaty dla:
Lurker, salvatore77, oraz ponownie Sethurial :tuptup1:

2022-11-03T13:04:47+01:00

W poście nr 1 w tym temacie dobrym pomysłem mógłby być jakiś licznik sumy wszystkich dotacji na nowe gry :-D to nie musi być pasek postępu, nawet jedno pole z łączną kwotą wskazującą jak bardzo cenimy sobie te amigowe skarby :tak:

Return to Zakończone wydarzenia