SethurialW tej wiadomości prywatnej jedynie wytłumaczyłem czego dotyczy obecny temat, pisałem natomiast o możliwości głosowania i darowizny, a nie obowiązku i o tym aby w przypadku chęci zagłosowania na grę ewentualne szczegóły omówić z Anthroxem. Obawiam się, że translator w Twojej wiadomości coś źle albo bardzo dosłownie przetłumaczył i wyniknęło drobne nieporozumienie SethurialPage 2 of 88https://forum.thecompany.pl/zakonczone-wydarzenia/exe-req-listopad-2022-pilotazowy-program-dyskusja-t7387-20.htmlhttps://forum.thecompany.pl/zakonczone-wydarzenia/exe-req-listopad-2022-pilotazowy-program-dyskusja-t7387.html
W tej wiadomości prywatnej jedynie wytłumaczyłem czego dotyczy obecny temat, pisałem natomiast o możliwości głosowania i darowizny, a nie obowiązku i o tym aby w przypadku chęci zagłosowania na grę ewentualne szczegóły omówić z Anthroxem. Obawiam się, że translator w Twojej wiadomości coś źle albo bardzo dosłownie przetłumaczył i wyniknęło drobne nieporozumienie
Anthrox wrote:@Amigafella - thank you for donation & reply about title. I add it.
Thank u very much for the kind words dear friend. Unfortunately there are too many Amiga diamonds that I believe are very hard to exe(em) all.... P.s Sorry for the english here I write from mobile.
Sethurial wrote:Pytanko z zupełnej ciekawości - co oznacza ta ikonka ----> ⌛ ?
Wpłata została tymczasowo wycofana z PayPal - z djmichasem po rozmowie ustaliliśmy, że wycofam przelew PayPal i on wyśle kwotę tradycyjnym przelewem bankowym, aby otrzymać większą ilość głosów (odpada marża ~6% dla PayPal). Klepsydrę oznacza więc w tym przypadku, że oczekuję na przelew bankowy - jeżeli nie pojawi się, to głosy przepadną
@klimper - dziękuję za wpłatę.
W regulaminie dodano punkt:
Wpłata przez PayPal powoduje mniejszą ilość przyznanych głosów z powodu nakładanej marży ~6% wpłacanej kwoty.
Wybierając z kolei zrzutka.pl - proszę pamiętać, że wybierając nagrodę rzeczową jak kubek - koszty realizacji nagrody będą odjęte od punktów głosu.
Dodam jeszcze, że na dzień dzisiejszy można poprosić o zmianę i przelanie punktów głosu na inny tytuł - aby jednak uniknąć zamieszania - proszę nie nadużywać tego i głosować rozsądnie.
Przypominam, że jeżeli uczestnik zagłosował na tytuł X, a wygra tytuł Y - nagrodą pocieszenia będzie otrzymanie możliwości pobrania zwycięskiego tytułu Y - w tym przypadku - Napalma.
Na dzień dzisiejszy wygrywa tylko jeden tytuł - z największą ilością głosów, ALE wstępnie zapowiadam, że tytuły, które przegrały - zostaną przeniesione do następnej edycji - o ile taka się oczywiście pojawi.
Istotne dla mnie jest, żeby wszyscy uczestnicy byli zadowoleni.
Anthrox wrote:Na dzień dzisiejszy wygrywa tylko jeden tytuł - z największą ilością głosów, ALE wstępnie zapowiadam, że tytuły, które przegrały - zostaną przeniesione do następnej edycji - o ile taka się oczywiście pojawi.
A może by tak zwyciężały exeki z miejsca pierwszego, drugiego i trzeciego i powstałyby w tej kolejności np. w grudniu tego roku przed świętami, jeśli oczywiście czas i możliwości by na to pozwoliły? Wtedy wyścig mógłby być ciekawszy
Jeżeli będzie kontynuacja pilotażowego programu, to zostanie uruchomiony zaraz po pozytywnej realizacji Napalma. Obiecując wiele tytułów narażam się na wypuszczenie niedopracowanego Napalma - a tego nie chcę.
Dziękuję za wpłatę Krzysztofowi K. 10 zł za pośrednictwem PayPal - czekam na wskazanie przeznaczenia głosów. Dziękuję również Łukaszowi Cz. za wpłatę 25 zł przez serwis zrzutka.pl - j/w
Takie pytanie @Anthrox. Czy jest jest gdzieś jakiś licznik/cokolwiek, co mówi ile brakuje do "końca zbiórki" ( tak ogólnie ). I nie chodzi o to żeby zebrać konkretną ilość , ale żeby móc świętować jakiś krok do przodu .
Na stronie głównej jest widżet ze zrzutką. Nie jest on w 100% dokładny, ponieważ uwzględnia tylko wpłaty zrobione przez serwis zrzutka.pl. Również te 50% co zostało wpłacone nie uwzględnia, że sporo kwoty poszła na nagrody. Zapytałem serwis zrzutka czy mógłbym "wpłacić" otrzymane kwoty spoza zrzutki - wpłatę własną. Nadal nie otrzymałem odpowiedzi, więc trochę się obawiam, bo ledwo co zostałem odblokowany po ostatnim tłumaczeniu i wolałbym oficjalne, zielone światło otrzymać od serwisu, niż wpłacić, a potem oczy wybałuszać, że znowu blokada...
Powiedzmy jednak, że jak na serwisie zrzutka pojawiłoby się 100% albo w exe req nazbierałoby się 2000 zł, to już miałbym kasę na odnowienie narzędzi do publikowania exeków.
Można samemu do tej kwoty ze zrzutki dodać liczbę "głosów" z posta #1 i będzie kwota jaka powinna widnieć na zrzutce
Dnia 24 października 2022 roku użytkownik @Sethurial złożył wniosek w wiadomości prywatnej o przeniesienie wszystkich swoich oddanych uprzednio głosów z Bomber Bob na Micro Machines - przychyliłem się do tej prośby.
Uzasadnienie: Z uwagi na uwzględnienie w całości żądania strony odstępuje się od uzasadnienia niniejszej decyzji.
Anthrox wrote:Jeżeli będzie kontynuacja pilotażowego programu, to zostanie uruchomiony zaraz po pozytywnej realizacji Napalma. Obiecując wiele tytułów narażam się na wypuszczenie niedopracowanego Napalma - a tego nie chcę.
Dziękuję za wpłatę Krzysztofowi K. 10 zł za pośrednictwem PayPal - czekam na wskazanie przeznaczenia głosów. Dziękuję również Łukaszowi Cz. za wpłatę 25 zł przez serwis zrzutka.pl - j/w
Cieszę się, że Napalm wygra mimo dopiero co rozpoczętego programu . Tak na poważnie to cieszę się, że pojawiają się kolejne wpłaty na różne tytuły .
Chętnie pomogę nie tylko jako beta, finansowo poza konkursem również. Tylko ogarnę PayPala i przelew powrotny na konto zrobię, by nie tracić nawet paru groszy
Z uwagi, że Program spotkał się z zainteresowaniem, które sprawiło, że jeszcze przed oficjalnym startem byłoby bardzo ciężko przebić grę z pierwszej pozycji i z okazji zbliżającego się Czarnego Piątku i powoli świąt - przychylam się do wniosku o zwiększenie liczby tytułów, które zostaną objęte realizacją w pilotażowym Programie.
W pilotażowym Programie realizacją zostaną objęte tytuły z trzech pierwszych pozycji.
Hej, ale to nie jest tak, że ja "wpadam z wizytą", a impreza już się kończy? Dopiero się zarejestrowałem, a z komentarzy to tak nie za wiele pokrzepienia płynie...Jak można pomóc jakimś datkiem, to poproszę nr konta.
@salvatore77 - impreza rozpoczyna się oficjalnie od dzisiaj - wymoderowałem trashtalk dezinformacyjny zablokowanego już użytkownika forum. Nr konta podałem w wiadomości prywatnej, w poście #1 również podałem nr konta bankowego przed chwilą, aby nie robić tajemnicy.
Szanowni Państwo, zaktualizowałem wpłaty, jakie dzisiaj wpłynęły - proszę o weryfikację, czy ktoś nie został pominięty.
Konto bankowe, jakie podane jest w poście #1 jes indywidualnym nr konta, jakie obsługuje serwis zrzutka - dzięki temu każda wpłata zostaje odnotowana na pasku postępu jaki widzicie na widgecie na stronie głównej The Company:
zrzutka-2022-11-02.webp
Mogę ten widżet dodać również do posta #1 jeżeli ktoś uważa, że pasek postępu na stronie głównej jest niewystarczający.
Użytkownicy mają zapewnioną anonimość, bo w informacjach widnieje, tylko wysokość kwoty oraz nazwa wpłacającego "Użytkownik niezarejestrowany".
Przechodząc do dalszych informacji: Sensacyjnie Napalm wypadł poza trójkę pozycji, jaka zostanie zrealizowana po zakończeniu pilotażowego Programu.
Również dziękuję za ostatnie wpłaty dla: Lurker, salvatore77, oraz ponownie Sethurial
W poście nr 1 w tym temacie dobrym pomysłem mógłby być jakiś licznik sumy wszystkich dotacji na nowe gry to nie musi być pasek postępu, nawet jedno pole z łączną kwotą wskazującą jak bardzo cenimy sobie te amigowe skarby