Polski

[Wydarzenie] BRYKAJ!!!

Trafiają tutaj archiwalne wydarzenia, które zostały zakończone.
SpamBot :megafon:OGŁASZAM WYDARZENIE :megafon:

:star: :star: :star: BRYKAJ!!! :star: :star: :star:

Zapraszam wszystkich serdecznie do udziału w Wydarzeniu - Konkursie organizowanym na stronie The Company pn. BRYKAJ!!!.
Każdy z Was może wziąć w nim udział, o ile tylko posiada założone bezpłatne konto użytkownika na stronie The Company.

ZADANIE:
Wskaż kto jest kim z Ekipy The Company na załączonym poniżej zdjęciu umieszczonym w grze:
Skinny & Franko: Fists of Violence.

1.webp

2.webp

numery.webp

ZASADY:
  1. Rozpoczęcie wydarzenia: od momentu ogłoszenia.
  2. Zakończenie wydarzenia: 31 maja 2023 r. lub gdy jeden z Uczestników zdobędzie maksymalną ilość punktów (10) w zależności od tego, które zdarzenie nastąpi wcześniej.
  3. Odpowiedzi proszę udzielić wysyłając prywatną wiadomość do mnie - @SpamBot wykorzystując poniższy wzór formularza:
    Wzór formularza konkursu pn. "Brykaj!!!" wrote:1. .........
    2. .........
    3. .........
    4. .........
    BONUS: xxxx (podaj rok, w którym zrobiono zdjęcie)

Punktacja:
    • Za każdy prawidłowy nick osoby: +1 pkt
    • Za każde prawidłowe przypisanie nicka do właściwego numerka: +1 pkt
    • Za wskazanie prawidłowego roku zrobienia zdjęcia: +2 pkt

Maksymalna ilość punktów do uzyskania: 10 pkt.

Dodatkowe warunki:
    • Wygrywa Uczestnik, który zebrał największą ilość punktów.
    • W przypadku, gdy Uczestnicy uzyskają taką samą ilość punktów - wyższe miejsce zajmie osoba, której wiadomość prywatna z formularzem dotarła wcześniej.
    • Po zakończeniu wydarzenia zostaną opublikowane formularze uczestników wraz z odpowiedziami i punktacją.
    • TYLKO PIERWSZY formularz jest brany pod uwagę przy obliczaniu punktacji (nie dopuszczam korekt).

W konkursie nie biorą udziału organizatorzy wydarzenia, osoby ze zdjęcia i członkowie ich rodzin.

NAGRODY DLA ZWYCIĘZCY
takie, że mo... moja głowa:

1. :unlocked: Kompilacja World Software Anthology :star: : Franko: The Crazy Revenge!, Street Hassle, Doman: Grzechy Ardana, Draggy And Croco, a jeżeli Uczestnik już posiada odblokowaną kompilację - inną grę z :star: lub dwie bez :star: i :cup:, wskazany tytuł musi znajdować się w "Strefie PREMIUM" w okresie trwania konkursu.

2. 100 punktów głosu do oddania na jedną wybraną grę w Programie EXE REQ III Edycja:

3. +50 pkt reputacji

4. Gra Skinny & Franko: Fists of Violence na platformie Steam.

Link do EXE REQ: - w celu wybrania gry na jaką oddane zostaną głosy:
wydarzenia/exe-req-edycja-iii-programu-dyskusja-t7844.html

Let's Go!

FRANKO.webp

SPONSORZY WYDARZENIA:

• Występujący już w pierwszej części Franko - we własnej osobie:

Dowódca Kasztanów @Elmek13
    Dowódca.webp

• HONESTY Agencja tłumaczy:
    honesty-agencja-tlumaczy.png

Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/zakonczone-wydarzenia/wydarzenie-brykaj-t7987.html
2023-05-20T19:04:36+01:00
:megafon:OGŁASZAM WYDARZENIE :megafon:

Zapraszam wszystkich serdecznie do udziału w Wydarzeniu - Konkursie organizowanym na stronie The Company pn. BRYKAJ!!!.
Każdy z Was może wziąć w nim udział, o ile tylko posiada założone bezpłatne konto użytkownika na stronie The Company.

ZADANIE:
Wskaż kto jest kim z Ekipy The Company na załączonym poniżej zdjęciu umieszczonym w grze:
Skinny & Franko: Fists of Violence.

1.webp

2.webp

numery.webp

ZASADY:
  1. Rozpoczęcie wydarzenia: od momentu ogłoszenia.
  2. Zakończenie wydarzenia: 31 maja 2023 r. lub gdy jeden z Uczestników zdobędzie maksymalną ilość punktów (10) w zależności od tego, które zdarzenie nastąpi wcześniej.
  3. Odpowiedzi proszę udzielić wysyłając prywatną wiadomość do mnie - @SpamBot wykorzystując poniższy wzór formularza:
    Wzór formularza konkursu pn. "Brykaj!!!" wrote:1. .........
    2. .........
    3. .........
    4. .........
    BONUS: xxxx (podaj rok, w którym zrobiono zdjęcie)

Punktacja:
    • Za każdy prawidłowy nick osoby: +1 pkt
    • Za każde prawidłowe przypisanie nicka do właściwego numerka: +1 pkt
    • Za wskazanie prawidłowego roku zrobienia zdjęcia: +2 pkt

Maksymalna ilość punktów do uzyskania: 10 pkt.

Dodatkowe warunki:
    • Wygrywa Uczestnik, który zebrał największą ilość punktów.
    • W przypadku, gdy Uczestnicy uzyskają taką samą ilość punktów - wyższe miejsce zajmie osoba, której wiadomość prywatna z formularzem dotarła wcześniej.
    • Po zakończeniu wydarzenia zostaną opublikowane formularze uczestników wraz z odpowiedziami i punktacją.
    • TYLKO PIERWSZY formularz jest brany pod uwagę przy obliczaniu punktacji (nie dopuszczam korekt).

W konkursie nie biorą udziału organizatorzy wydarzenia, osoby ze zdjęcia i członkowie ich rodzin.

NAGRODY DLA ZWYCIĘZCY
takie, że mo... moja głowa:

1. :unlocked: Kompilacja World Software Anthology :star: : Franko: The Crazy Revenge!, Street Hassle, Doman: Grzechy Ardana, Draggy And Croco, a jeżeli Uczestnik już posiada odblokowaną kompilację - inną grę z :star: lub dwie bez :star: i :cup:, wskazany tytuł musi znajdować się w "Strefie PREMIUM" w okresie trwania konkursu.

2. 100 punktów głosu do oddania na jedną wybraną grę w Programie EXE REQ III Edycja:

3. +50 pkt reputacji

Link do EXE REQ: - w celu wybrania gry na jaką oddane zostaną głosy:
wydarzenia/exe-req-edycja-iii-programu-dyskusja-t7844.html

Let's Go!

FRANKO.webp

SPONSORZY WYDARZENIA:

• Występujący już w pierwszej części Franko - we własnej osobie:

Dowódca Kasztanów @Elmek13
    Dowódca.webp

• HONESTY Agencja tłumaczy:
    honesty-agencja-tlumaczy.png

2023-05-20T20:01:47+01:00

Re: [Wydarzenie] BRYKAJ!!!

1 [wymoderowano]
2.[wymoderowano]
3. [wymoderowano]
4. [wymoderowano]

Strzelam xD

! Moderację przeprowadził:
@SpamBot

Powód moderacji:
  • Odpowiedzi proszę udzielić wysyłając prywatną wiadomość do mnie - @SpamBot wykorzystując poniższy wzór formularza

💡PORADA:
W przypadku zastrzeżeń co do przeprowadzonych działań moderacyjnych, zachęcamy do skontaktowania się z moderatorem pisząc do niego prywatną wiadomość.

2023-05-20T20:22:04+01:00

Mam pewne spostrzeżenia. Dla użytkowników, którzy są od niedawna będzie bardzo ciężko dopasować odpowiednie oaoby spośród tylu użytkowników. Ci, co są tutaj dużo dłużej mogą mieć prościej. Może by tak np wypisać przykładowo z 10 osób wśród których będą te właściwe i wtedy niech ludzie obstawiają. Nadal będzie trudno ale trochę prościej aniżeli teraz. Ja np jestem kompletnie zielony, kto by tutaj mógł być. Bo np czy są to osoby, które nadal są w ekipie, czy może ktoś, kogo już nie ma? Z czytanych postów na forum, wiem, że były osoby pewne od początku, a później z pewnych powodów wasze drogi się rozeszły.

2023-05-20T20:23:53+01:00

Wszystkie osoby wymienione są w tcUAE:

Code: Select all

tcUAE Version : V3.0 (2022/12/15)

The Company Developers and Contributors
---------------------------------------
Anthrox    - Founding Father
Demonic    - previous TC Window, Web-Site Developer and TC Logo Authoress
topdrive   - TC Window Improvements, Developer
esial      - previous TC ROM Developer
Don Adan   - The Teacher and Cracker from Wanted Team
Hardy      - Mister Beaver
Elmek13    - Father of the Rallyers
Sethurial  - Chief Financial Officer
Pancio     - TC General
Bebcia     - Crack Tester
norbi      - more miscelaneous ideas
spot       - TC ASCII Logo
jamon      - TC Scene Logo
xandra     - Music Queen from .XRM
santa13    - long-time holy tester
haynor     - miscelaneous ideas
husar      - long-time tester
ihtius     - long-time tester
K9Darek    - long-time tester
ketyow     - long-time tester
xittam     - long-time tester
Npl        - security improvement ideas
DziadekUK  - security improvement ideas
tauri5     - Security Guard
roki76     - Mining Auditor
Rekkimaru  - Indian Chief of the Silent Days
exolon     - Demoscene Auditor
chrumcio   - previous long-time tester
adiq22     - previous long-time tester
DrN00b     - previous long-time tester
Kiv_Master - previous long-time tester
Harrison   - previous mirror server for exes
Shoonay    - Captain High-Ego Clown
RoniWorlds - He chose... poorly...
olesio     - previous additional tools developer. Traitor and Betrayer.

2023-05-20T20:28:49+01:00

LucasSz wrote:Mam pewne spostrzeżenia. Dla użytkowników, którzy są od niedawna będzie bardzo ciężko dopasować odpowiednie oaoby spośród tylu użytkowników.

W poprzednim wydarzeniu: "W KULKI LECISZ" wzięły udział tylko 3 osoby, były 3 miejsca do zajęcia.
Moim zdaniem było łatwiej wygrać, ale mało kto skorzystał z tej szansy.

2023-05-20T20:31:11+01:00

Ja nie wziąłem bo akurat nie specjalnie za Pangiem przepadałem, no i dużo pracy, mało czasu na przyjemności, ehh.

2023-05-20T20:35:33+01:00

Myślę, że w końcu pojawi się konkurs, który Ci przypasuje - tymczasem pozostaje Ci strzelać :tuptup1:

2023-05-20T22:39:55+01:00

:megafon:

Wiadomość z ostatniej chwili: (to nie fejknius!!!)

Bogaty sponsor Wydarzenia BRYKAJ!!! - we własnej osobie Dowódca Kasztanów: Elmek13 i firma Honesty ochraniani przez dzielne służby porządkowe dostarczyli do firmowego skarbca dodatkowe fundusze.

Sponsor.png

Pozwoliły one na przyznanie atrakcyjnych nagród również dla uczestników, którzy w Wydarzeniu zajmą drugie i trzecie miejsce:

Nagroda za II miejsce:
1. 60 punktów głosu do oddania na jedną wybraną grę w Programie EXE REQ III Edycja
2. +30 punktów reputacji

Nagroda za III miejsce:
1. 30 punktów głosu do oddania na jedną wybraną grę w Programie EXE REQ III Edycja
2. +15 punktów reputacji

SPOKO!!!

2023-05-23T21:45:44+01:00

Spróbuję szczęścia, jestem już 10 lat na forum, ale twarzy poza jedną osobą to nie kojarzę :lol2: Pewnie dlatego, że na zloty nie jeździłem :P

2023-05-24T13:57:03+01:00

Powodzenia !!! :mysli:

2023-05-28T21:50:00+01:00

Wydaje mi się, że kojarzę zawodnika nr 4, ale to wszystko :)

2023-05-28T22:03:54+01:00

Strzelaj, ja też nie znam osobiście osób na tym zdjęciu. Podejrzewam, że źle dałem typy, ale kto wie :ok1:

2023-06-02T21:00:21+01:00

Zakończenie Wydarzenia BRYKAJ!!!

:megafon: OGŁASZAM ZAKOŃCZENIE WYDARZENIA :megafon:

Zadanie polegało na wskazaniu na zdjęciu kto jest kim z Ekipy The Company i w jakim roku zostało ono zrobione.

Ekipa The Company.png

Prawidłowe odpowiedzi:
1. Anthrox
2. olesio
3. Elmek13
4. Hardy
Rok zdjęcia: 2016

ZWYCIĘZCY WYDARZENIA

MIEJSCE I
I MIEJSCE - djmichas.png

Nagrody:
3. +50 pkt reputacji

MIEJSCE II
II MIEJSCE - santa13.png

Nagrody:
1. 60 punktów głosu do oddania na jedną wybraną grę w Programie EXE REQ III Edycja
2. +30 punktów reputacji

MIEJSCE III
III MIEJSCE - Łysy0800.png

Nagrody:
1. 30 punktów głosu do oddania na jedną wybraną grę w Programie EXE REQ III Edycja
2. +15 punktów reputacji

Pierwsze Formularze konkursowe uczestników
według kolejności wysłania:

(nie zostały zaliczone kolejne formularze tego samego uczestnika)
W przypadku remisu wśród zwycięzców wydarzenia wyższe miejsce zajmuje ten uczestnik, którego formularz wpłynął wcześniej.

Ptakus94 zdobywa 2 PUNKTY
1 - FORMULARZ Ptakus94.png

djmichas zdobywa 8 PUNKTÓW
2 - FORMULARZ - djmichas.png

santa13 zdobywa 4 PUNKTY
3 - FORMULARZ - santa13.png

Berlin zdobywa 3 PUNKTY
4 - FORMULARZ - Berlin.png

Łysy0800 zdobywa 4 PUNKTY
5 - FORMULARZ - Łysy0800.png

Dziękujemy uczestnikom Wydarzenia BRYKAJ!!!

Zwycięzców prosimy o zgłoszenie się po odbiór nagród.

2023-06-02T22:27:21+01:00

To jakie były prawidłowe odpowiedzi? Wychodzi na to, że szefa nie poznałem. Zdjęcie z podpisami mogłoby by być nagrodą pocieszenia 😋

2023-06-02T22:57:13+01:00

@santa13 - prawidłowe odpowiedzi są podane pod zdjęciem, przed listą zwycięzców.

Przedstawiam dodatkowe anegdotki:
1. @Łysy0800 pokonałby @djmichasa, ponieważ w drugim formularzu jaki wysłał podane przez niego odpowiedzi dawały mu wynik: 10/10 (maksymalna nota).

Uzyskanie takiego wyniku nie znając nas wymaga już umiejętności prawdziwego detektywa:
true-detective.jpeg

Jednak zgodnie z regulaminem - tylko pierwszy formularz był brany pod uwagę.

@djmichasowi też doskonale poszło z wynikiem 8/10.

Chętnie bym poczytał jak doszliście do prawidłowych odpowiedzi, bo to było trudne zadanie dla osób, które nas nie widziały na żywo i nie uczestniczyły w zlotach.

2. @Ptakus94 uzyskałby większą ilość punktów, ale swój pierwszy formularz wysłał jako wiadomość na forum, a zgodnie z regulaminem - należało wysłać go na PW.
Niestety @Ptakus94 wysłał inny formularz niż w wiadomości na forum, przez co uzyskał gorszy wynik.

Return to Zakończone wydarzenia