Polski

XMAS EXE Event 2022 - dyskusja

Trafiają tutaj archiwalne wydarzenia, które zostały zakończone.
Anthrox XMAS EXE 2022 - RANKING

PIERWSZE MIEJSCE ZAJĄŁ:

• First Samurai [kompilacja] (ilość głosów: 7)

:harfa:

ZAWODNICY:
  1. First Samurai [kompilacja] (ilość głosów: 7)
  2. Prehistorik (ilość głosów: 6)
  3. Prawo Krwi (ilość głosów: 1)
  4. Coolspot (ilość głosów: -)
  5. Top Gear 2 (ilość głosów: -)

:brawo: :dance10: :brawo:

Uczestnicy:
  • santa13
    Ukryta treść:

• SARTAM
    Ukryta treść:

• Sethurial
    Ukryta treść:

• Anthrox
    Ukryta treść:

• xandra
    Ukryta treść:

• Devvy
    Ukryta treść:

• bebokus
    Ukryta treść:

• orhom
    Ukryta treść:

• husar
    Ukryta treść:

• djmichas
    Ukryta treść:

• homestagerka
    Ukryta treść:

• velteyn
    Ukryta treść:

• Sasquatch
    Ukryta treść:

• LucasSz
    Ukryta treść:

---

Szanowni Państwo,

Od listopada 2022 roku prowadzimy Program EXE REQ, a od 3 grudnia uruchomiona została otwarta Strefa PREMIUM.

Zmiany mają na celu zarówno zachęcić społeczność do większej aktywności oraz realnie móc podziękować osobom, których darowizny umożliwiają nam dalsze istnienie i ciągły rozwój.

Dotychczasowe zasady, które były z nami od początku istnienia TC - wszystko dla wszystkich - doprowadziły w końcu do patologicznej sytuacji, że "Firma" zmuszona została do zawieszenia działalności i zmierzała do nieuniknionego - do ogłoszenia upadłości i zamknięcia.

Przez ponad dekadę 5 osób szczególnie wspierało The Company zarówno mentalnie jak i finansowo, od kilkunastu innych zdarzały się darowizny, a tysiące ludzi korzystało z naszych zasobów bez limitów.

Osoby wspierające The Company nie miały realnych korzyści z finansowania Projektu, ale nie skarżyli się - mieli frajdę, że wspierają takie miejsce.

Dziś możemy z dumą ogłosić, że wypracowaliśmy narzędzia, które umożliwiają nam wynagradzanie aktywnych i wartościowych członków naszej społeczności, a tych, którzy zaprezentowali nam najbardziej PRYMITYWNE i PATOLOGICZNE zachowania - odsunąć od zasobów "Firmy".

Z okazji zbliżających się Świąt - zapraszam do wzięcia udziału w zabawie - zagłosowania na pozycję, która zostanie dodatkowo zrealizowana wraz z pozycjami EXE REQ - Edycja I - jako 4rty, świąteczny tytuł.

XMAS EXE EVENT 2022
:czytaj: ZASADY:
  1. Oficjalny start programu: 11.12.2022 roku
  2. Czas trwania: do 31.12.2022 roku
  3. Każdemu użytkownikowi The Company, który posiada konto z datą rejestracji konta do 10 grudnia 2022 roku oraz posiada MINIMUM 100 postów zostaje przyznany 1 pkt głosu.
  4. Zastrzegamy sobie prawo odmowy uczestnictwa osobom, które do dnia 11.12.2022 nie posiadały wymaganej ilości postów - ograniczenie wynika z działań prewencji przeciwspamowej.
  5. Uczestnik oddaje punkt głosu na jeden tytuł z zamkniętego katalogu 5 gier widocznego na początku postu.
  6. W czasie trwania Programu - można zmienić decyzję i przyznać głos innej pozycji.
  7. Wygrywa tylko JEDEN tytuł, który osiągnie największą ilość głosów.
  8. W przypadku REMISU wygrywa tytuł, na który oddano wcześniej głos
  9. Zwycięski tytuł zostanie zrealizowany nie wcześniej, niż po realizacji pozycji zwycięskich w Programie EXE REQ - I Edycja.
  10. Zwycięski tytuł zostanie przypisany do konta uczestników na stałe.

Linki:
XMAS EXE EVENT 2022 - discussion (english version)

---
Proszę o śledzenie tematu oraz zapraszam do dyskusji w tym wyrażania opinii - zasady mogą ulec zmianie/doprecyzowania.
Page 1 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/zakonczone-wydarzenia/xmas-exe-event-2022-typowanie-t7504.html
2022-12-11T01:19:59+01:00
XMAS EXE 2022 - RANKING

PIERWSZE MIEJSCE ZAJĄŁ:

• First Samurai [kompilacja] (ilość głosów: 7)

:harfa:

ZAWODNICY:
  1. First Samurai [kompilacja] (ilość głosów: 7)
  2. Prehistorik (ilość głosów: 6)
  3. Prawo Krwi (ilość głosów: 1)
  4. Coolspot (ilość głosów: -)
  5. Top Gear 2 (ilość głosów: -)

:brawo: :dance10: :brawo:

Uczestnicy:
  • santa13
    Ukryta treść:

• SARTAM
    Ukryta treść:

• Sethurial
    Ukryta treść:

• Anthrox
    Ukryta treść:

• xandra
    Ukryta treść:

• Devvy
    Ukryta treść:

• bebokus
    Ukryta treść:

• orhom
    Ukryta treść:

• husar
    Ukryta treść:

• djmichas
    Ukryta treść:

• homestagerka
    Ukryta treść:

• velteyn
    Ukryta treść:

• Sasquatch
    Ukryta treść:

• LucasSz
    Ukryta treść:

---

Szanowni Państwo,

Od listopada 2022 roku prowadzimy Program EXE REQ, a od 3 grudnia uruchomiona została otwarta Strefa PREMIUM.

Zmiany mają na celu zarówno zachęcić społeczność do większej aktywności oraz realnie móc podziękować osobom, których darowizny umożliwiają nam dalsze istnienie i ciągły rozwój.

Dotychczasowe zasady, które były z nami od początku istnienia TC - wszystko dla wszystkich - doprowadziły w końcu do patologicznej sytuacji, że "Firma" zmuszona została do zawieszenia działalności i zmierzała do nieuniknionego - do ogłoszenia upadłości i zamknięcia.

Przez ponad dekadę 5 osób szczególnie wspierało The Company zarówno mentalnie jak i finansowo, od kilkunastu innych zdarzały się darowizny, a tysiące ludzi korzystało z naszych zasobów bez limitów.

Osoby wspierające The Company nie miały realnych korzyści z finansowania Projektu, ale nie skarżyli się - mieli frajdę, że wspierają takie miejsce.

Dziś możemy z dumą ogłosić, że wypracowaliśmy narzędzia, które umożliwiają nam wynagradzanie aktywnych i wartościowych członków naszej społeczności, a tych, którzy zaprezentowali nam najbardziej PRYMITYWNE i PATOLOGICZNE zachowania - odsunąć od zasobów "Firmy".

Z okazji zbliżających się Świąt - zapraszam do wzięcia udziału w zabawie - zagłosowania na pozycję, która zostanie dodatkowo zrealizowana wraz z pozycjami EXE REQ - Edycja I - jako 4rty, świąteczny tytuł.

XMAS EXE EVENT 2022
:czytaj: ZASADY:
  1. Oficjalny start programu: 11.12.2022 roku
  2. Czas trwania: do 31.12.2022 roku
  3. Każdemu użytkownikowi The Company, który posiada konto z datą rejestracji konta do 10 grudnia 2022 roku oraz posiada MINIMUM 100 postów zostaje przyznany 1 pkt głosu.
  4. Zastrzegamy sobie prawo odmowy uczestnictwa osobom, które do dnia 11.12.2022 nie posiadały wymaganej ilości postów - ograniczenie wynika z działań prewencji przeciwspamowej.
  5. Uczestnik oddaje punkt głosu na jeden tytuł z zamkniętego katalogu 5 gier widocznego na początku postu.
  6. W czasie trwania Programu - można zmienić decyzję i przyznać głos innej pozycji.
  7. Wygrywa tylko JEDEN tytuł, który osiągnie największą ilość głosów.
  8. W przypadku REMISU wygrywa tytuł, na który oddano wcześniej głos
  9. Zwycięski tytuł zostanie zrealizowany nie wcześniej, niż po realizacji pozycji zwycięskich w Programie EXE REQ - I Edycja.
  10. Zwycięski tytuł zostanie przypisany do konta uczestników na stałe.

Linki:
XMAS EXE EVENT 2022 - discussion (english version)

---
Proszę o śledzenie tematu oraz zapraszam do dyskusji w tym wyrażania opinii - zasady mogą ulec zmianie/doprecyzowania.

2022-12-11T01:26:32+01:00

Re: XMAS EXE 2022 - dyskusja

Jako Świętego cieszy mnie fakt prezentu świątecznego :D

2022-12-11T01:27:15+01:00

santa13 wrote:Jako Świętego cieszy mnie fakt prezentu świątecznego :D

To na co głosujesz :tuptup1:

2022-12-11T01:31:32+01:00

First Samurai :D

2022-12-11T01:46:43+01:00

Prehistorik
Podejmuję dyskusję... Jakie plany w przypadku remisu?

2022-12-11T02:07:42+01:00

SARTAM wrote:Podejmuję dyskusję... Jakie plany w przypadku remisu?

Bardzo prosto - wypracowane rozwiązanie z edycji EXE REQ - w przypadku remisu wygrywa tytuł, który pierwszy osiągnął dany wynik.

Na przykładzie First Samurai i Prehistorik:
Aktualny wynik:
First Samurai: 1 głos
Prehistorik: 1 głos

Wygrałby First Samurai, ponieważ głos na tę pozycję został oddany wcześniej niż na Prehistorik.

2022-12-11T02:35:09+01:00

Prehistorik poproszę :)

2022-12-11T07:33:44+01:00

Gotowe - teraz, przy wyniku 2:1 - jakby ktoś zagłosował na First Samurai doprowadzając do remisu -- nadal prowadziłby Prehistorik, ponieważ wcześniej osiągnął liczbę punktów 2.

Mój głos na... kompilację First Samurai :gatorshrug:

2022-12-11T07:34:40+01:00

Zaktualizowano zasady wydarzenia.
Dodano punkt:
"W przypadku REMISU wygrywa tytuł, na który oddano wcześniej głos"

2022-12-11T08:38:01+01:00

To ja też poproszę Prehistoric ;)

2022-12-11T14:52:45+01:00

Prawo Krwi!

2022-12-11T18:34:00+01:00

Czegoś tu nie rozumiem, Prehistoric jest przecież gotowy (bez certyfikatu) dlaczego więc jeszcze raz?
Z tego powodu, jeśli mogę zagłosować, to First Samurai - kompilacja.

2022-12-11T20:06:52+01:00

@orhomie - już wyjaśniam.

Prehistorik nie wyszedł z fazy testowej - to, że miałeś okazję w niego zagrać, nie oznacza, że jest gotowy.
Sam sobie przypadkiem odpowiedziałeś w swojej wiadomości:
(...) Prehistoric jest przecież gotowy (bez certyfikatu) (...)

Zawiera parę błędów wymagających poprawek - jednak tym już zajmą się osoby z działu Beta, aby w przypadku wygranej przez ten tytuł - znalezione defekty zostały usunięte.
Pozwól, że razem z mianowanymi Betatesterami podejmę ostateczną decyzję, czy jakiś EXE jest już gotowy, a jeżeli tak - otrzyma certyfikat.

Z uwagi, że przez pewien czas miałeś dostęp do działu Beta - przypomnę Ci też, że ze względu na ekskluzywność tego działu raczej unikamy dzielenia się informacjami pozyskanymi z tego działu publicznie, a absolutnie nie publikujemy exeków testowych z tego działu.

Przypominam Ci o tym zawczasu, bo nie chciałbym za chwilę przeczytać, że opublikowałeś exeka testowego, bo nikt Cię nie uczulił (pomimo, że było to wyraźnie napisane), że jest to zakazane.

Wyjątek w tej sprawie zrobiłem dla Twojej gry Matemation - warunkowo wyraziłem zgodę, żebyś swój tytuł mógł przekazywać do testów swoim znajomym - a stało się to dlatego, że od roku zbierane były pieniądze na certyfikat i coś słabo szło - bardzo Cię proszę - jeszcze raz przeczytaj preambułę przed zasadami - mam nadzieję, że nieco Ci uświadomi ostatnie zmiany poczynione na stronie:

Ukryta treść:

Ot miej świadomość, że Prehistorik należeć będzie do kategorii PREMIUM i nie otrzymasz z automatu dostępu do niego z poziomu strony głównej - co gwarantuje dostęp do przyszłych aktualizacji dla tej konkretnej pozycji.

Oczywiście jak wystarcza Ci exek testowy bez certyfikatu to... ESSA - posiadanie najnowszej możliwej wersji exeka to opcja, nie obowiązek :gatorshrug:

2022-12-11T21:20:10+01:00

Re: XMAS EXE EVENT 2022 - dyskusja

Też się zdziwiłem Prehistorikiem dlatego dałem First Samurai, w którego grałem sporo czasu na Amidze ?

2022-12-12T06:53:38+01:00

Dodam jeszcze @orhom - że jak tylko będę miał możliwość wydawania certyfikowanych exeków*, to umieszczę aktualizację Twojej gry Matemation na stronie głównej i pozycja będzie dostępna DLA WSZYSTKICH - żeby nie było "wątpliwości" -- uprzednio jeszcze będę nawiązywał z Tobą kontakt, aby potwierdzić, że exek jest w aktualnej wersji.
Grę pobiorą wszyscy, nawet nie posiadając u nas konta.

*pojawiły się braki formalne i wyjaśniam to z firmą trzecią

2022-12-12T09:45:34+01:00

Jeśli można to poproszę: First Samurai [kompilacja]

2022-12-12T10:06:34+01:00

Anthrox wrote:Każdemu użytkownikowi The Company, który posiada konto z datą rejestracji konta do 10 grudnia 2022 roku oraz posiada MINIMUM 100 postów zostaje przyznany 1 pkt głosu.
Zastrzegamy sobie prawo odmowy uczestnictwa osobom, które do dnia 11.12.2022 nie posiadały wymaganej ilości postów - ograniczenie wynika z działań prewencji przeciwspamowej.

Devvy ma 5 postów, czy ja też mogę głosować ?

2022-12-12T11:33:59+01:00

@djmichas - warunkowo dopuszczam, mam nadzieję, że w przyszłości bardziej aktywny będziesz.

2022-12-12T11:51:00+01:00

Anthrox wrote:@djmichas - warunkowo dopuszczam, mam nadzieję, że w przyszłości bardziej aktywny będziesz.

Dziękuję :)
Od jakiegoś czasu staram się być aktywnym użytownikiem forum :)
Ps. oddaję głos na First Samurai [kompilacja]

2022-12-12T19:37:23+01:00

Anthrox wrote:a absolutnie nie publikujemy exeków testowych z tego działu.
- to oczywiście od początku było dla mnie zrozumiałe.
Anthrox wrote:Grę pobiorą wszyscy, nawet nie posiadając u nas konta.
- i bardzo dobrze. :-)

p.s.
Weź proszę, tylko pod uwagę, że mózg mam stary i nie wszystkie synapsy działają dobrze (lub z różnymi prędkościami). Np. pierwsza informacja idzie wolniej od drugiej, co powoduje, że do celu dochodzi druga i staje się wtedy drugą, druga pierwszą. Jake powstanie zamieszanie możecie sobie wyobrazić jak tych informacji jest więcej; nawet teraz poprawiam co drugi wyraz, bo palce na klawiaturze swoje, a myśli swoje - fajnie, że mi się to wszystko tak fajnie podkreśla. :hmm:

Return to Zakończone wydarzenia