Taka gra może wyjść za darmo, ewentualnie za symboliczne 10-20zł ale nie 180zł + wysyłka...
Takie moje zdanie, chętni fanatycy pewnie się znajdą ;p
http://www.amigajump.com/pl.php
Gadźet niespodziankę.
chrumcio wrote:Jestem ciekaw co to za gadżet, może sam gadżet został wyceniony na 100 zeta
Rekkimaru wrote:Amigowcy zrobili coś co trochę przypomina grę.
Owa gra jak zwykle jest klonem innej gry.
Płać im za to rubinami.
santa13 wrote:Dobrze, że ludzie coś dla innych amigowców robią. Może się parę osób skusi kolekcjonerów, itp. Albo po prostu ot tak z sympatii dla Amigi i by mieć boxa
z sympatii do amigi to taką grę można wydać za darmo, a cena 200zł to po prostu szukanie jelenisanta13 wrote:Albo po prostu ot tak z sympatii dla Amigi
Anthrox wrote:Może autorów zainspirował sukces gry "Szalter"?
Pamięta ktoś?
piotrekw wrote:Tyle że Szalter jest na licencji freeware, i szczerze to nie słyszałem wcześniej o nim, więc chyba jakimś wybitnym sukcesem nie był.
ccwrc wrote:) a ci którzy kupują są świadomi, że 200zł to grosze uwzględniając koszt produkcji, prawa autorskie (+ ew. konwersja), podatki, koszt magazynowania i ew. strat, koszt prowadzenia działalności gospodarczej
ccwrc wrote:Niestety im mniejsza ilość sprzedanych egzemplarzy tym koszt jest wyższy.
piotrekw wrote:Myślę że trochę się zagalopowałeś kolego
ccwrc wrote:Na dzień dzisiejszy nie jesteś w stanie rozróżnić tego: "200zł to koszt gry na konsolę nowej generacji" od tego: "400 sztuk sprzedanych na cały świat".